Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radončiću prvo nauči pričati bosanski jezik, a ne ekavicu ovo je BOSNA a ne SRBIJA
Pa u Titov vakat su se cuke ubijale. Tad je valjalo?
Da, ubijale su se cuke, u Titovo doba, ali u Titovo doba nisu postojale narodne kuhinje, i niko, ali baš niko nije jeo iz kontejnera kao što sada jede masa ljudi. U Titovo doba kada sam išla kod doktora nosila sam zdravstvenu knjižicu a danas je potrebno (ko ima) ponijeti štednu knjižicu. U Titovo doba penzioneri su živjeli dostojanstveno a danas penzioneri umiru pardon, na silu srkacju od gladi. Ko ovo ne vidi ili negira znači da je dobro ,,hajrovao,, u ovo pogano vrijeme i znači da štiti ovu vlast koja je napravila jadnog, ubogopg, nesretnog, siromašnog, bolesnog čovjeka.
ima li ko da poruči šta je to komunizam 21 vjeka pa kad budu opet uskoro izbori da glasamo
Po svom politickom opredjeljenju sam komunista , ali kad sam vidio da je u mojoj opstini KP mjesta u birackom odboru dala koaliciji SNSD i SDA tad sam vidio da tu nema ni k od komunizma.
Ha, ha, ha, kakvi oni komunisti, treba ih "nalupati" zbog zloupotrebe imena, ovo ti je malecka skupina teških ublehaša, koji su formirali malu partiju, samo da mogu dobijati novac i NIŠTA više... Vidi bogati sav program im je stao u odbranu cuka.....
...jok, bolan, bakir ja najbolji bošnjakov peijatelj :)
...onaj :))
AHAHAHAHAHAHAHA, zdravo druže komesare!