Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmith salabajzer obicni
bravo Zeljko , da smo i mi jednom u ofanzivi a ne smao skinutih gaca cekat
Jah kad se sjetim korone jes bilo dobro vrijeme svi se zatvorili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Flasom ga sejdo.
Smidt nema pojma o zivotu, tesko se onom ko misli da ce ga on braniti.
Željko i ti znaš da su njegovo postavljenje dogovorili Merkelova i Putin.Sva ova predstava o njegovoj legitimnosti je došla iz te kuhinje.
Da i kod nas neko lupi sakom od sto. Mi inace ono idemo linijom manjeg otpora.
najveci problem je sto ohr ne radi a zaduzen je za to. ako se medunarodna zajednica povuce eto rata. a medunarodna zajednica odrzava status mirovanja a politicari grabe novac izmisljaju firme, radna mjesta za svoje, a sve sa tereta drzave. narod mora povuci potez i srpski i hrvatski i bosnjacki ograniciti politicare dohotkom nemogu oni samoodredivati dohodak on mora zavisiti od prosjecnog dohotka u regiji. dalje socijalna politika nikakva
A i ti odstupi da imas imalo savjesti i da si Bosanac kosto se busas davno bi odstupio ne da se udovaolji HDZu nego da svi prodisemo nista nam pametno nisi ucinio. Iako te radi LJILJANA cjenim brate do neba
Tako je predsedniče ovaj izgleda jos gori od Inzka
ovo je sve toliko glupo da tesko posteni ljudi mogu trpiti ali zato pametan odlazi.
Pa normalno, ako nesmi ukinuti taj zakon nek da ostavku, koji ce nam k...c. dosta smo gledali incka 10 godina koji nista nije radio. Netrebaju nam vise takvi
Komšo je pravi precednik. Izađe onako ujutru iz kafane, nakon par ljutih i opali jednu ili izjave, onda se pogleda u ogledalo i kaže, " Ma jesam im reko pravo", izađe napolje, a gladne mase pljeskaju "Bravo precjedniće", onda se on nadme i kaže "Ma srušiću im i most, hoću matere mi, samo kad bi smio proć kroz Hercegovinu".
I tako ce do 2026-te 😎
Scmitdh neto ka Petev u gudbalu.
#ZeljkoKomsic2022
Stece se dojam da u RS-u rade upravo ono sto i kazu bez obzira na to sta nalaze ustav i zakon sto bi u konacnici bilo bezakonje. Prolazi im to pa ih briga a Željko ili bilo ko drugi zove ‘uciteljicu’ da kaze da tako ne moze i ne valja. Prijavi odmah nadleznim institucijama za koga mislis da krsi zakon i budi uporan u tome da se procesuira isto kao sto je taj uporan u svojoj namjeri
Stavi zakon van snage ili ODMAH PAKUJ KOFERE I SIKTER. Zaradi bar jedan mjesec svoju ogromnu platu koju dobivas od bh gradjana. Sram te bilo.
Konačno prava izjava. Dosta smo mi popuštali i ugađali a drugi radili što im se prohtije. Moramo jasno i glasno da kažemo svijetu i Evropi da smo mi tu i da nas moraju uvažavati kao njima jednake. Jedini se mi zalažemo za to da ovo bude građanska zemlja jednaka za sve nas a svi ostali žele prvo da je etnički dijele kako bi je na kraju lakše rasparčali. Nema toga i što Komšić kaže ili nek radi svoj posao ili nek ide. Ovakav nam ne treba.
Šmit kako je došao ponaša se ko ĆKICAPI.Radi nešto,povlaći poteze,smjenjuj genocidašku i UZPovsku bandu.Za te pare što primaš,ja bih se sa njima fizički obraćunavao.