Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu,Željko o Milanovicu...o Srbiji,o Hrvatskoj,o Peljescu...lik izbore dobija na tome konstantno..Rezultat za BiH..mrtva nula
Tako je Bošnjo Mutovi, radi ceremonijalne uloge jednog clana predcjednistva, koja ne znaci nista jer uvjek imaš Dodika, ti daj poticaj HDZ-u da ide u koaliciju sa servima
Ovaj je iz IT sekrora..
Sta ce je on podjeliti
Upravo si ti učinio sto nije mnogima pošlo za rukom da si ujedinio Srbe i Hrvate protiv Sarajeva i Bosnjaka! To pokazuje koliko si glup,tast i narcisoidan! Ne Mozes shvatiti da nema nikakve sanse da nametnete građansku opciju u BiH jer to ni puno jače mudo od tebe u vidu KPJ i Tita nije uspjelo! Mani se čitava posla budalo pijana!
Po Zavnobihu Bosna Srpska Hrvatska Muslimanska po Dejtonu Bošnjačka Srpska Hrvatska e sada ti si malo Željko apdejtovo se na EU građansko što i imaš pravo po Demokratiji ali na štetu Hrvata ono po slovu Dejtona si tačan a po duhu nisi zato bi bilo dobro da ideš u mirovinu našo Sejdo rupu u zakonu uzkomešo opasno
Potpuna budalaština! Hrvati i Srbi surađuju zbog unitarnemuslimanske politike.
Apsolutna podrska za gos. Zeljka Komsica.
U ovoj rečenici je sva bol i tuga ove BIH, sva nesreća koja prati ovu državu.Stogodišnja nastojanja Hrvatske i Srbije da podijele BiH...Samo je pitanje dana kada ćemo opet morati ustati da branimo BiH od agresora.
Nisam za to da Bosnjaci ponovo tebe biraju .....Medjutim Milanovic i hrvati u BiH a vidi se i po komentarima HOCE DA TE ponovo biramo jer zele SUKOB....... Iskreno nastave li ovako Bosnjaci ce zaista tebe ponovo birati .... LICNO savjet SVIM PAMETNIM BOSNJACIMA - NE NASJEDAJTE NA HRVATSKE PROVOKACIJE ....NE BIRAJTE KOMSICA JER DAJETE PRILIKU HRVATIMA DA PROVEDU SVE OVO STO PROVODE .......Zeljko tebi svaka cast ali cinis nam lose kad se kandidujes kao hrvat a hrvati te ne biraju.
Hahahahahahahaha ne znam ko je gluplji ili onaj sto vjeruje da je milanovic glup ili ovi sto vjeruju komsicu hshs
Ma neće niko bolan podijeliti Bosnu i Hercegovinu...nego što je žalosno što su se ovi krpelji ko Željko Komšić uvalili na osnovu demagogija, huškanja naroda itd. Da li je Komšić ili bilo koji od patriota pomenuo malo demografiju, ekonomiju, obrazovanje, socijalne potrebe....oni pojma nemaju o tome. Ovaj prebrojava, onaj bi se ko odcjepio, a ovaj se pojavi samo na po nekim obilježavanjima. 6900 KM, liježe na račun...stranački botovi na sendvicima.
Bravo ljiljane.
i treba bih da se raspdne bas radi ovakvih koji bi rat izazvali radi fotelje
BH patriote moraju raditi na jačanju BiH posebno u ekonomskom smislu bar na djelovima gdje imaju vlast i kontrolu.Plan o podjeli BiH nikada nije ni prestajao da postoji on je živ od 1914 godine pa sve do danas.Jedina prepreka su Bosanci koje su pokusali istrebiti u ova tri rata.Treba se uozbiljiti pod hitno.
To je javna tajna da Srbi i Hrvait zele podjeliti ovu ljepu zemlju..