Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to Zeljko plasticno objasni, hahaha bravo Predsjednice!
@sifra22iamback Mozda je mislio na Salku Zildzica?
Bojkot troetničkih,trotorovskih izbora,koji nisu građanski i demokratski,jer svi građani nemaju pravo da budu birani....političari kroz povećanje uzmu radničku plaću,nikad na izbore...samo vani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Varhely ,Szyarto I Orban su mrzitelji muslimana I jevreja.
ali nas stavljaju Artiljerija nazalost, ebga kako da nas ne smatraju takvim u bbi ne mozes alkohola naci kao da je tehera a za trebevic da ne pricam... pa meni nedavno dosao prijatelj sjeo u pino hoce pivo, ja mu govorim nema toga ovdje on mi nevjeruje!
HAHAHAHAHAHAHAHA pa to je jos bizarnije onda, pa taj arap u londonu to ne bi nikad uradio to ti garantujem...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveći demagog u BiH i najveći rušitelj BiH. Zastupnici iz DF-a su svi glasali za povećanje svojih plata od 500 KM, naravno zajedno sa svojim koalicionim partnerima SDA, HDZ i SNSD. Zašto nisu bili protiv ako se toliko hvali svojom brigom za građane. Čovjek javno na TV-u kaže da je ovaj narod navikao da bijedno živi. Jadno i bijedno.
Lideri stranaka nisu i nikada nece biti predstavnici naroda!
Ja ne znam da je bila "anketa" u RSu ili kakav referendum gdje su izabrani predstavnici tri većinska naroda u BiH pa da oni te narode zastupaju. Šta je umislio Dragan ne znam isto??
Predstavnike naroda zajedno sa svojim narodima nek svi zajedno odu i nek se vise nikad ne vrate. Tako da mi koji smo normalni mozemo zivjeti normalno.
Jedini legitimni predsjednik svih gradjana.
Nemojte se čuditi, ako počnu referendumi i to zahvaljujući ovom uhljebu, koji unosi zlo među narode.
referendum je jedan bio za republiku BiH. Gdje ta Republika BiH?
Orban im je skoro direktno rekao svoj cilj,,more mađarsko,, a sa dodikom,covicem,milanovicem, plenkovicem, to ce vrlo brzo biti stvarnost
Al zato ti Sejdo danas sa njima SNSD om, HDZ om i SDA skupa po leđima naroda i podizanja vaših malih primanja,iišš bre demagogu.
Rezolucija o Srebrenici usvojena u Vanjskopolitičkom odboru parlamenta Austrije 28. 06. 2022. u 17:39:00
A sra je s nama ostalima koji ne zelimo biti u nacionalnom toru??? Bravo Zeljko, imas moju podrsku
Komić još nije počeo sam sebe ignorisati. Dok svi drugi... Ne razumije da je nastala nova situacija.
Ostaviti, trojicu rusa da svi vide putinove poslusnike.
Komsic je 15 godina u predsjednistvu i 4 godine u parlamentu(cito sam da nikad nije ucestvovo u diskusiji).I ja nevidim u cemu je ojaco gradzansku drzavu?U mojim ocima Komsic je samo oportunista.
Seydali Komşoglu sa Bookirom za grooDŽoonsku bejhoo!
Rudonja Laktasenko i Dragutin Cirilicenko uz pomoc Putlera za podjelu najljepse zemlje na svijetu. Svi cete pocrkati od muke, ali Bosne ce biti. Umri konju jedan. :-)
Kada hrvati u BiH budu birali Komsica ,onda ce on biti moj predsjednik