Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj je Predsjednik samo onaj koji je prograđanske orijentacije - onaj kome porijeklo, ime, vjera i etnos u zadnjem planu i kome je svaki BH pojedinac jednak pred zakonom, na talost u nasem tragicnom slucaju - zakone univerzalnih ljudskih prava i sloboda svih ljudi (u nasoj etno folklor trofrtaljci) - postuje jedino Predsjednik Zeljko Komsic.
jos jednog Hrvata koji je glasao i koji ce uvijek glasati ZA KOMSICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa dzecemo dalje kad evo dovoljno da jedan nepismen prizvodzac smrada LIVNJAK upedne i cjeli portal uzkandise na ganje !? Bjaaaaaaazzziiiiii GISTRO BANCO !!!!
Cestitam predsjedniku Komsicu,i naprijed pravi Bosanski ljuljanu,nas heroj i koji uvijek brani svoj narod i ima viziju za napredak svoje zemlje i svog naroda bez segregacije i ponizavanja svojih zemljaka,kao sto jedan radi seljacko cetnicko primitivno telence koje je izaslo iz jadne lubence,pa se krije iza stala i htio bi Bosna mala,Bit ce Bosne i Sevdaha i Komsica rodila ga Majka,Bosna te voli Zeljko-Ti to znas! Bosno mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nsi ti bosnjak.
zdravi temelji?! pa naravno da nisu zdravi kad imamo 3 predsjednika! al ja se ne brinem puno jer ce se i to ubrzo promijeniti i ova drzava ce uskoro da ozdravi! hehehe , dragi moji LIvnjani, tek cete onda imati razloga da se zalite!
Ne zelim nikog svadjati,ali zelim da se postuje ravnopravnost naroda,upravo radi ovog nepostivanja najvise ispastamo mi Hrvati,kao najmalobrojniji narod. Pozdrav svim dobronamjernim Bosnjacima,vjerujem u suzivot na zdravim temeljima,nazalost danasnji u BiH nisu takvi.
LIvno@ Ti nisi Hrvat neko si Balija/Musliman i nemoj se krivo prestavljati jer si jako prost .Ko od Hrvata danas voli ovoj judu izdajnika svog naroda Sejdu Komsica
Livno, ti si Vlah katolicke vjeroispovjesti, zato tako pricas. Jedino Vlahu moze biti interes da zavadi bratske narode: Hrvate i Bosnje. U Livnu su od uvijek zivjele Bosnje....P:S: a nije ti bilo krivo kad onog HDZ-ovca Jovica izabrase SDA glasovi, a on je cisti Hrvat jel de..?
Komsic je covek kojise zalaze za narod svih vera u bih ,kad kaze jedan hrvat daje 99%bosnjaka glasalo za njega, nije valjda da smo mi nacionalisti sto podrzavamo ovakog coveka a viste kao fol neci democrati ,ipac komsic zasluzuje malo vise postovanja od strane hrvata ,razmislite malo staje bolje pravda ili nepravda pozdrav.
Tebi je to sve smjesno,mogu te shvatiti,narod kome ti pripadas de facto je nastao prije tocno 12god...THE END
ja nisam hrvat, al kad odem u meni dragu croatiu, meni srce ko bosna, nema mira, lupa ko ludo, osjecam se jako fino, osjecam je kao svoju, samo sto me institucije negledaju kao hrvata, jer furka je mjesto rodjenja rodbinske veze sa hrvatima gotovo nista neznace institucijama ipak osjecam tu zemlju kao svoju i oni mi dozvoljavaju to, al samo par kamencica, malo pjeska u dzepovima il neku uspomenu sto sam platio fajn skupo mogu ponjeti sa sobom u bih iste su furke sa svih strana, zato dzaba politike one samo furaju narod da pice u propast
Za istinu i sevdaha Za razliku od tebe ja nisam ucio iskrivljenu historiju,nego povijest io ona me naucila da je BiH uz Hrvatsko kolijevka hrvatskog naroda,i da nikakvi pasaluci,monarhije,jugoslavije,tite,komsici tu istinu,pravo hrv naroda na BiH nisu mogli unistiti... Hrvatska za Hrvata ne moze biti inozemstvo,to je njegova maticna zemlja,koju nosi na srcu.BiH ce biti i druga domovina hrvatskog naroda onog dana kad on bude ravnopravan u njoj,danas nije,zato je ovakva drzava njemu nametnuta i on je ne moze priznavati
@Livno Hrvatska je naravno inozemstvo tj. susjedna zemlja, a jedina domovina BiH. Uzmi malo historiju i geografiju pa ponovi gradivo iz osnovne škole, te tako probaj bar malo poraditi na svom ograničenom mentalnom sklopu.
postoje institucije koje su nadlezne za hrvaske gradjane koji zive u bih !!!! oni mogu traziti svoja prava pod krovom tih institucija !!!! kao i svi drugi gradjani bih i oni imaju jednako pravo !!!! ako budu trazili svoja prava mozda i dobiju nesto, al tesko da ce neko brinuti o njima ako oni to nezahtjevaju !!!! mogu zahtjevati od hrvatskih velepooslanstava, konzulata ili cak sudova u bih !!!! svi koji se loze na hrvatstvo, svaka im cast, al brale moj, tradicija, porjeklo, vjera, nacija, narodnost i svi ostali pojmovi trebaju da budu jasni, ak pozelis da trazis prava, jer uvjek ces imati odbojan stav kod ostalog svijeta u zemlji, ako furas politiku: \"ev ovo je moja kuca, to je hrvatska\" sve materijalne stvari u zemlji mogu biti privatna svojina, ali drzava i njene granice se nemogu mjenjati komsic hm dobar covjek...puno suti, boji se da nepogrjesi, neiskusan, bistar, malo proslijep jer fura mnogo titinu politiku i politiku stranke, al u sustini pokusava da zastiti inetrese zemlje i njenih naroda mnogi veliki hrvati mogu biti isfrustrirani zato sto je on \"prestavnik hrvata\",al najiskrenije mislim da nacionalisticke furke od hrvata bi samo ruzno uticale na druge normalne hrvate u bih