Odbijanje izvršenja naređenja
0
Komšić traži smjenu i postupak protiv Dodika
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK 10.05.2009. u 10:17 @ cvjeticanin!!!, Akademiku ŠTO LAŽEŠ, _J.EBEM_ LI TI MAJKU KRVAVU _KU.RVETINU_ LAŽLJIVU, ŠTO LAŽEŠ!!!!!! LAŽOVČINO USTASKA , SMRDI TI IZ POKVARENIH USTA KO SEPTIČKA JAMA OD LAŽI- FUUUJ !!!!!
@ cvjeticanin!!! ŠTO LAŽEŠ, _J.EBEM_ LI TI MAJKU KRVAVU _KU.RVETINU_ LAŽLJIVU, ŠTO LAŽEŠ!!!!!! LAŽOVČINO ČETNIČKA, SMRDI TI IZ POKVARENIH USTA KO SEPTIČKA JAMA OD LAŽI- FUUUJ !!!!! NARAVNO DA JE REPUBLJIKA SMRDSKA FAŠISTIČKO- GENOCIDNA TVOREVINA, JADNA, BIJEDNA I NIKAKVA, DOVEDENA NA RUB EKONOMSKE I MORALNE PROPASTI!!! SRPSKI NAROD KO NAROD NIKO I NE SPOMINJE!!! NARAVNO DA I SRPSKI NAROD NOSI SVOJ DIO KRIVICE (ŠTO ČINJENJEM ŠTO NJEČINJENJEM), ALI OPTUŽIVATI NEKOGA DA JE KOLEKTIVNA BUDALA, TO MOGU SAMO ČETNICI-FAŠISTI!!! REPUBLJIK SMRDSKA NIJE \"BOGOM DANA\"! SRBI SU POSTOJALI I PRIJE, A POSTOJAĆE I KAD REPUBLJIK SMRDSKA VRLO SKORO NESTANE SA POLITIČKE MAPE BOSNE I HERCEGOVINE!!! PA NIJE SRBIN IZ REPUBLJIK SMRDSKE NIŠTA BOLJI OD SRBINA IZ PEDERACIJE, ILI HRVATSKE, ILI SRBIJE, ILI SVIJETA... ILI MOŽDA PO VAMA DODIKOVCIMA FAŠISTIČKE REPUBLJIK SMRDSKE JESTE?? ;-) ....ZNAČI, DA PONOVIM: SRBI NISU GENOCIDNI - REPUBLJIKA SMRDSKA JESTE!!! ;-)
sramota je sto sva tri clana predsjednistva nisu usaglaseno javno opomenuli milorada dodika, politicara na entitetskom nivou, koji sebi daje za pravo opstruirati postojanje drzave BiH. podrska Komsicu !!!!!
O cemu vi bosnjaci i hrvati pricate , meni nije jasno .Govorite da su srbi genocidan narod , RS genocidna tvorevina. A istovremeno ste za suzivot na ovim prostorima.Ta dva pojma po meni ne idu zajedno. Mozda bi vam najpametnije bilo da pisete kako da se ekonomski opravi BiH , bar za sada..
@ Joj Akademik je 100% u pravu, evo sam gledo ovo na youtube, mamu mu njegovu, pa Dodik je IZDAJICA bre!! Čuuuuj, podela Kosova i Metohije??? i još ne kaže Dodik Kosovo i Metohija, nego samo Kosovo, po Šiptarski!!! Sad sam tek uvideo da je Dodik izdajnik srpstva!
@deda bilo ih je nije da ih nije bilo.
fakat ovi srbi nisu nirmalni..meni nije jasno kako su toliko zatucani tamo a ovdje(u tuzli)zive najnormalnije..sinoc na bn_u frajer govori u sarajevu u ratu 126 logora,pa zar ima zgrada toliko,ustvari zar ima srba toliko..sve s e nesto ushnadrli ko svi su protiv njih,a ustvari samo su zatrovani onom retorikom\"svi su protiv njih\"..kao zasto se samo srbima sudi..mora da ih mrze!! i sta bi ja sad trebo pitat nekog iz bijeljine(sišo sa brda u ratu u bijeljinu)kako da nam drzava izgleda..i zasto pobogu nema slanine u onom centru,pa zasto pobogu u po minhena ili nekih slicnih zapadnih gradova ima takvih mjesta u kojim se to ne prodaje,to je glupsoni sve do investitora..al ne ipak,vracam se,njih neko mrzi..putujte djeco malo putujte,zanam da sad kad ste sišli u bijeljinu mislite da ste sve vidjeli ali niste nazalost..
@Srbin iz BN Moz samo sanjat da imas i jednu celiju zdravog uma.Ostale su u jajetu razvijanja amebske krvne baze unaprijedjenja zivih celija suvise ispod nadmorske visine jedne primitivne misli.Misao ostala zatvorenik nenaprdenog vjetra u vrlo niskoj bazi identiteta nepromijenjene misli autenticne zaostale celije amebskog prioriteta u jedinstvenoj bazi ne-progresivnog tipa junacke amebske zaostale ubitacne celije zla. Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina BOSNA4EVER!
Ustav Bosne i Hercegovine USTAV! On je jedini koji je vazan sve ostale vjestacke namjetnute tvorevine su jedan obican vjetric na amebskoj karti srama! Sve sto vjetric vise puse amebski snovi postojanja se ruse! BOSNA4EVER!
@Srbin--iz-BN, a čovjeka šta odgovori, i zbog ovog sjediš pored kompjutera. Evo i Beograd prekida odnose sa vama, \"b92.net\" čitaj vijest \"Vlada RS raskida ugovor o \"Boski\" .... Dođe informacija da vam ćaća ide i prdekanu. @cvjeticanin, pa sta napisa klinjo, sidji sa tog magarca i vidi jesam u gradu.
Za neobavijestene. Odlazak vojnika iz BiH na vojne opearacije je na dobrovoljnoj osnovi , Niko nemoze natjerati nekoga ako nece da ide na vojnu vjezbu NATO -a u Gruziji .
zbog ovakvih stvari inzko ne može nikoga smijeniti, vrlo glupo i besmisleno, kao i većina sličnih komšićevih proglasa, ovo samo diže cijenu dodiku i jača njegov položaj
u pravu si, ja sam da komsica stavimo umesto bokserske vrece, ekonomska kriza treba stedeti i u sferama sporta...
@Srbin--iz-BN, pa budi ti dovljno hrabar da mu kazes ovo u sarajevu. prebit ce te zlatni ljian. Crkni nacionalisto !
Komsicu, ti si jedna obicna budala. Vidim da volis NATO pa budi dovoljno hrabar idi tamo provociraj Rusiju licno TI. Mozes i do Talibana malo da im objasnis neke stvari.