Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I evo ga javlja se najveci politicki ublehas u drzavi SEJDO KOMSIC
Ublehas Komsic svaljuje na nekakve mesetare s torbama novca a u sustini on nesposoban kao predsjednik da osigura vakcine
Ma sta nam rece moj Sejdo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To sto ste vi osiromasili svoj narod druge zemlje briga...
Najodvratniji lik u Bošnji
hahahaaa welcome to the real world! pa samo jos bosnjaci misle da se te stvari kupuju po procedurama i tenderima!
Ne osjeca se papak odgovornim. Za sta se ti i slicni tebi osjecate odgovornim? Da imate imalo obraza ne bi mogli zaspati koliko ste sve ovo odnijeli u vrazju mater.
Ja mislio da se lik uspješno penzionisao...nismo te sreče...mogao si i dalje umno šutjeti kao i do sada,izgledalo bi da si informisaniji
Bagra je to, moj komsicu.. Ne treba ni uzimat te vakcine
sve pare koje smo dosad davali za zdravstveno ce te morati vratiti a to u prosjeku po zaposlenom iznosi oko 100 000 za 25 godina + ljudima sa biroa sto se placa narod nece vise dati da se izdvaja za zdravstveno nego u privatna osiguranja
Dokle je Komsicu BiH stigla sa integracijom BiH u NATO.Saradnja nema veze sa integracijom.Sta bi zlatni ljiljabe.Sutis ,sto se o toj teni neoglasis.Ti se za vakcine nepitas a za NATO pitas.
A vi torbe s našim parama nosite kući. Imate izbor da odete i donesete nam vakcine, ili da odete i više se ne vratite
E ovako je bilo i kada smo nabavljali respiratore. Ko je imao veze po svijetu i pounudio vise novca mogao je dobaviti respirator.
Za početak odmah tužba ako nisu ispoštovali. Okupite par dobrih advokata, čisto da se zna da nas ne može svako jbt. Da se razumijemo ovu zemlju vode nesposobni al bar nek nešto poduzmu. Mogu ovdje pare uzet i mutant.
Sad o COVAX u, a ni riječi o Komisija za SARADNJU, a ne pridruživanje NATO u....
Može li se barem ova kineska nabaviti, ima Fikro veze u Kini
A ko je vama branio da i vi mesetarite za svoju drzavu? Nego, nemate para za drzavu, sve strpali u svoje dzepove, a vi se svi vakcinisali po srbiji, hrvatskoj i turskoj.
Mi kao nemamo novca, 10 miliona odobreno za jedno popodne i potroseno na nesto sto na ne treba a za ovo sto treba nema novca...
Pa pročitajte i ovdje, i na svim drugim portalima, odavno se pisalo da je BiH izdvojila zatim i uplatila pare za vakcine. I zae**li nas iz covaksa iz navedenih razloga, a i jer smo im nebitni, plus stalno u svađi, i lako im je skinuti krivicu sa sebe.
Sejdo, ba, jesi prob'o ovo: "KMEEEEE, KMEEEEE!!!"?
Više vjerujem i farmaceutskoj mafiji nego ijednom našem političaru, mat3ri vam zaheftam. .