Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO ZELJKO 2022! ETO SAD SAMO ZATO STO SI COVICU DUPELIZAC GLASO PROTIV! I TI I ONI TVOJI PREKOSAVSKI DUMANJAJTE GA SAD!
Spodoba ruši ustav .Posao za tužiteljstvo ukoliko je neovisno
Konstitutivnost su izmislili hrvati da pohrvate Bosanske katolike. Na katedrali u Sarajevu nema ni slova o Hrvatima tamo piše samo Bošnjaci katolici.
Pa naravno da je tebi neprihvatljiva bilo kakva promjena, jer ostajes bez fotelje ako se bilo sta promijeni. 😁
A što bi se mijenjalo? Ja smatram da je i neprihvatljivo to što Hrvat i Bošnjak ne mogu glasati za Srbina i Srbin za Bošnjaka i Hrvata. Demokratija ti daje slobodno glasačko pravo i izbor a ne da biraš po krvnim zrncima, crkvenim spisima i krstionicama. Ovo kod nas je gore od aparthejda i treba da se promjeni čim prije.
Pa ti si kontradiktoran sam sebi, drugar. 😳 Prvo pitas "a sto bi se mijenjalo?", a onda kazes da "treba da se promijeni cim prije". De se odluci, pa mozemo voditi i diskusiju, nije problem. 👍
Prilikom otpočinjanja mandata u Predsjedništvu svi mandatari se zaklinju da će čuvati i provoditi Ustav BiH. Konstitutivnost je dio Ustava BiH
Gdje u kojem članu? Navedi i potkrijepi
@potencijalnovi, bookire, bookire 🤣🤣🤣
To Komso! Ti si taj pomirbeni faktor. Jos jedan mandat da na miris 20 god. Vodi nas u blagostanje. Nedaj fotelje.
Demokratija na ispitu opstanka
Komšić 2022 IDEMO JAKO
Naravno.