Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet klix sve izmislio pa moraju ljudi demantirati. koji je ovo fake news po redu.
Tuzlaci i FGR raja iz Sehera se vec pakuju i idu 10 dana u izolaciju. Njima to dodje kao odmor, samo da gledaju Beograd sa prozora, a kamoli da setaju po njemu.
Pa ididote kako ne kontas...to sve radi klix u dogovoru sa sejdom komsicem....jer ovo su njegove teme da se oglasava...ovo je negov teritorij....da nije ovi vjesti nebibse imao na sta oglasit...ipak mi njega placamo za ovo 6000 KM PLUS TOPLI OBROCI,PRIJEVOZI I DODATCI ZA ODV. ZIVOT.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
82 mrtvih. Peta najgora zemlja po broju umrlih na milion stanovnika. Pogledaj o cemu se pise. Kod mene u familiji svi imali koronu. Niko se nije testirao osim nekih u privatnim labovima. Kum mi se zamalo izvukao. Imamo najgore medije i najgore politicare u svjetu pa i ne cudi da smo peti po koroni.
Komšo, penicilin.
Eto sad moze i Komsic otic u svoj Novi Pazar.
Nepotreban potez Komšića. Nama ne odgovara da nema diskriminacije. Ljudi, pa tek smo se zagrijali. Hitno nam dajte neki novi razlog za sukobe, pobogu!
Sto nije Komsic pricao sa kolegama iz Hr, da vidi zasto je diskriminatoran odnos prema Bh drzavljanima pri ulasku u HR?
Ma može se lagano preći čamcem preko Drine 😂
Juče sam napisao da nije problem nikome iz BiH ući u Srbiju. Zašto je neko iz RS važniji od nekoga iz Federacije.
@balkanac2018 Juce sam napisao da je vijest LAZNA! Nije bilo nikakvih restrikcija za Federaciju. Ne kontam zasto neko plasira lazne vijesti.
E tako je u redu.
Čim Komšić nazove Vučića, ovaj ODMAH sakrije ruke iza leđa, i pristane na SVE !!! Važno je sačuvati PRSTE !!!
Pa ovi političari bez mrve morala,karaktera,i pameti poigravaku se da ljudskim sudbinama.Nemojte se plaho kofrčiti,ima i za vas belaja.
I mi iz prelepog i večitog Tuzlanskog kantona idemo u srbiju kao i Bosanci iz prelepe i večite tkz.republike mrske...
@Ponosni Tuzlak Zar nije tako? Vikendom kada su sniženja (pre korone) pola Tuzle je u Beogradu. Čak su mi neki Tuzlaci, koji su me slučajno pitali za Beton halu rekli za neki tržni centar na Zvezdari, koji je mnogo bolji od novobeogradskih. Ja ih onako pitao odakle ste? Oni kažu: "Iz Tuzle bolan".
PA ZA LAZNE INFORMACIJE MEDIJIMA KOJI SU PRENIJELI SLIJEDI ??????
Maršal od Bosne svih naroda i narodnosti Sejdo Ciroza opet dominira međunarodnom diplomatijom.
A mi kao svaki dan hrlimo u Srbiju inace, neki i po 2 puta pa frka
Kako god pogledas,opet su oni drzavljani BiH.Pa ja.