Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljan
znak ko kako je prosla Borjana Krišto sa HDZ zvečkom ahahahah
SDA ubjedljivo vodi u svim kantonima! Eto sto je sds izgubila izbore 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad kad si pobijedio, i dao sam ti glas, prvu zvaničnu posjetu koju ti preporučujem je da odeš i smiriš strasti u Zagreb kako znaš i umiješ. Ipak si izabran kao hrvatski član predsjedništva i previše si pustio da nacionalisti koji te odbijaju kolo vode. Biti političar zahtjeva i hrabrost i žrtvu i život za BiH, gdje god treba. Nisi ni jednom obišao mjesta u Hercegovini. Zašto? Imaš policiju, obezbjeđenje. Pričaj, razgovaraj sa svima a ne samo istu priču opet godinama.
Pa on je proglašen PERSONA NON GRATA,u Hrvatskoj.Kakav je to predstavnik hrvatskog naroda.Jadan..Pravi uhljeb..
Nije još uvijek, što si se upalio 🙂 Most su naši šovinistički bosanski Hrvati u Saboru, koji ga mrze i žele da pokrenu proceduru. Tak da smiri doživljaje i emocije. A to bi baš bio presedan jedne EU države da legitimno izabranog hrvatskog člana predsjedništva, Hrvatska proglasi personom non grata. Kužiš kak to zvuči a? 😄
A ja ga cekam na Peljeskom mostu da se konacno baci. Ali nema Sejde, pa nema...
Peaky Blinders u Sarajevu svega mi
Bakirovo multi cviječe
Samo da se ja nijesam naloko ko pašće pa mi bilo mrsko ustati i glasati za Bojranu kokošku ti bi izgubijo da da ,kuko bi ti ko i sinja kukavica i viko konobaru dajder naspi još jednu ljutu 🙂🙂
Ispravan natpis bi bio.... Komšić prošetao ulicama Sarajeva, bošnjaci mu čestitali na pobjedi....
Čemu navodnici na izjavu da je izigrana biračka volja Hrvatskog naroda....Navodnici mogu ići na dio gdje pišete da je " član predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda".......Lik je čista karikatura. Bošnjaci moraju da shvate da preglasavanjem Hrvata čine sebi medvjeđu uslugu i Hrvate još više udaljavaju o ideji da Hrvati žele ostati u okviru BiH kao zajedničke države
Problem i jeste sto Hrvati kao i Srbi, BiH smatraju nekakvom zajedničkom državom ali u smislu da im je ona nametnuta, u smislu da su prinuđeni živjeti u njoj, bez trunke ljubavi prema njoj... za razliku od osjećanja prema susjednim, tzv. matičnim državama. Posljedica je ovo politike od rata pa do danas. Mozda cak i vise danas nego prije 20-ak godina kada se uveliko radilo na pomirenju i sl....
... Problem je što i Hrvati i Srbi (večinom), a pogotovo mlađe generacije koje su ISPROGRAMIRANE u pomenutom periodu, nemaju skoro nikakve empatije prema SVOJOJ JEDNOJ I JEDINOJ, PRAVOJ DOMOVINI, BOSNI I HERCEGOVINI. Stariji ne zele, a mladi ne znaju ili ne mogu, da shvate da su oni starosjedioci, da im je ovdje i djedovina i otadžbina i da BiH kao takvu trebaju doživljavati. Tek tada će se moći graditi normalni uslovi za život, tek tada će svi biti jednako poštovani i VOLJENI.
Dobija glasova na osnovu inata i mrznje i lafo branjenja BiH od neprijatelja iz HDZ-a i SNSD-a. Bosne naše nema bez svih dobrih ljudi, nebitno kojoj stranci pripadaju i kojem se Bogu mole. Inače nema od nje ništa. Zeljko Hajd Z.
Bošnjački član predsjedništva,baš mi je drago što je opet izabran
Zlatni tuljan sejdo.
Ja lajavaca ovdje , covjek sam hoda gradom bez ikakvih pripadnika fizickog obezbjeđenja , a kada Bake naš prolazi autom , to kao da se Trump dočekuje. Komsicu ljiljane naš !
U svom gradu sa svojom rajom.suborcima.sasvim normalno bez nabildanih cuvara.sebija bi zivot dala da moze normalno na kafu doci u parkusu.sama.sa prijateljicom ako je ima.tuga brate.
Haj nek PROŠETA LIVNOM, ŠIROKIM BRIJEGOM, ISTOČNIM SARAJEVOM, FOČOM, VIŠEGRADOM....
Veoma indikativno.sve mjesta iz kojih su muslimani bosnjaci protjerani ili isttijebljeni.
@fbUser1654795513 Zar i ta mjesta nisu u BiH??? A zar Željko K. nije član Predsjedništva GRAĐANSKE BiH ???
Naocale se stavile, haman se popila koja sinoc😉
Gospodin hoda sam po gradu kupuje u Tržnom centru bez ikakvih kerova okolo
On je predsjednik na 23% teritorije, tamo gdje je kao hrvatski član izabran glasovima Bošnjaka. Aferim