Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je suplje price kako ce on otici razgovarati sa Inckom,koji bas nista nije dobro donio u ovu zemlju samo dosao da zaradi placu...znamo mi zasto je ovo pocela kampanja za 2014
Zeljko Komsic i njegova liderska stranka DF bi trebalo da pokazu odgovornost, ne pokusavajuci prikupljati jeftine politicke poene na ovako osjetljivom pitanju.
Blago Bosnjacima sa ovakvim clanom predsjednistva. Ja kao Hrvat u Predsjednistvu imam Nebojsu Radmanovica, iako je on Srbin Nikakav Komsic Zekerijah nije moj clan predsjednistva!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Susreo se sa djecom, da li negdje pise da je rjesio njihov problem ili da je pokusao rjesiti.
Pokusao je da razgovara sa Inckom hahahah,kao on ce nesto rjesiti,ma daj smjesno..
tvoj DJL nije ni cipele htio da smoči. On je odrođena elita.
Sejdo ef.Komsic u akciji.
Pljujte po Komšići. Izvagajte svaku njegovu riječ. Tražite maHane! Izetbegović je kralj, on je radio sve što treba (sudeći po komentarima. Mada ne znam šta to jedan član predsjedništva BiH može veliko uraditi). Uglavnom je Komšić Bad-boy, jer nije nacionalista.
Naš narod je smeće. Konačno se pojavi neko sa zdravom retorikom, bez nacionalizma, a naš licemjerni narod će po njemu, kao da se pretvara samo zbog izborne kampanje. Svaka mu se riječ izvaga tri put... Pa *ebeš ga tamo, glasajte za iste bez razmišljanja, kao što ste i do sad... i naravno, vjerujte što god vam kažu.
To majstore! Bori se za ovu našu sirotinju u zemlji bez zlagunđijine " visoke " i sterilno -nacionalsocijalističke ublehaške politike.
Želja učini bar jednu,konkretnu,pravu stvar!
kao npr?
Da pomogne ovoj djeci ,da se bori na sve načine i sudbeno ,da djeca sva u Bosni.. mogu na svakom njenom pedlju zemlje slobodno da izučavaju svoj maternji jezik BOSANSKI i ostale nacionalne predmete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vidi cetnika i pocetnika iz hdz i ovih zlainih i scepini nevalja im Zeljko nikak: kad je bio u americi oso da skuplja pare pa se neceda zastupa BIH u Briselu u slucaju Sejdic Finci kad se umijesa u nesto onda suplja i skuplja poene koji ste licemjeri. Samo naprijed Zeljko sav posten BIH narod je uz tebe.
Bosnjaciam u Rs-u namecu srpski jezik ,hrvatima u federaciji namecu Tebe!Slobodneo i sebe pomeni u apelaciji
svaka čast ljudino
ne seri zeljko majke ti.
A možda se Željko prisjeti i koga predstavlja u Predsjedništvu, pa organizira sutra nastavu za ovu šaku Hrvatića (i pokoje Srpče) u Sarajevskoj županiji, kako ne bi morali nadoknađivati trodnevni neradni Bajram 11. 06. 2014. Njegov je utjecaj u Sarajevu zacijelo veći negoli u Republici Srpskoj
idiote po zakonu djeca ne ide u školu ni za jedan vjerski praznik ,debilčino ! Nem Sarajevo krsno slavu i sve svece kao dan općine -grada ali imaju sve vukojebine širom zapadne hercegovine i genocidne rep!
samo sto katolicki i pravoslavni praznici traju dva dana, a muslimanski (i to jedan, jer je drugi pao za raspust), kao sto vidimo iz odluke nadleznog kantonalnog ministarstva bez ministra, tri. ako ti smetaju sveci i krsne slave, predsjednika Zlajoglua i tenkistu Sucura pa rastjerajte, nece im bit tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
komšiću nemoj skupljati poene na ovakve događaje narodu je dosta šupljih priča od svih vas, providan si i ti postao kao i tvoja raja
Pis, pis maide. Tvoje je isteklo. Ni šef te više neče.
Maide. Preporučujem ti onda, da se držiš SDA i da im vjeruješ na riječ. Ono su prave ljudine tamo. (ironija, ironija, ironija..)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Komšića možemo komentarišemo a Tihića ne, kakva je ovo slobodna štampa KLIX:u ? Kako sam ja propustio priliku kad je bilo prikupljanje humanitare da se Suljo šalje na liječenje u Njemačku, a trebalo je bogama para i para i da se vrati jadnik. Molim vas hitno objavite žiro-račun da mogu pošaljem jedno krupno: GOVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hahahaha.... zaboli me stomak.... hahaha....
Pusti bolesnika. Ali nikako mu ne puštaj zamjenika. Taj je naš - vakat se primakao. Što on nije izašao među raju. Nesmije Podrinjcima na oči od kada su saznali koje im stotine miliona duguje.
Prognoza pred izbore prema broju komentara na portalu: SNSD----------113 SDP------------220 D.Fronta------80 Kurbani-------520 ----------------------- Ocekuje se sigurna pobjeda kurbana.
Jesi li ti onog " mangupa" iz Sokola - Mostar ili krkana iz Laktaša? Ako sam te dobro razumio, nudiš se za kurban?!?!
Ni za prvospomentog,ni za drugospomenutog,ni za trecespomenutog,a ni za cetvrtospomenutog. U tenutku kada svi upaljeni umovi "bistre" ozbiljne i manje ozbiljne teme , ja sam odlucio da budem statisticar. Neko ce shvatiti satiru, a neko ne. Nisam ni pisao da svako shvati jer , ni ja ne shvatam sta svi ostali pisu. Dok ovo pisem brojcana situacija se promijenila ali rezultat nije upitan zar ne?
boli niksica neka stvar za tu djecu, bitno je da on hoda po koncertima kvaziumjetnice i turbofolkerke severine
Pa, SDP-ovcima je najbliži Laktašević, Ronhil Mile. Sa kim si takav si! Od vajkada bilo.
Na snimku koji je ipak uspio sačuvati, vidi se rasplesani Nikšić koji posljednjih mjeseci posjećuje koncerte i fudbalske utakmice, kako u BiH tako i po gostovanjima, dok Federacija bukvalno propada i bilježi najgore rezultate nakon rata. Karić je stoga stao u zaštitu Nikšića, čiji je brat Mirsad na poziciji izvršnog direktora za upravljanje i održavanje u JP ‘Autoceste', pa je uzeo ‘pivu u svoje ruke’ i sasuo je novinaru Šahinpašiću u glavu, što se vidi na kraju snimka prekinutog posutom pivom. dobro se komsic rijesio crvenih kmera