Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu glasati za ljiljana Komšića. Covjek od rijeci. Zabranio izgradnju Pelješkog mosta, nije dao izbore u MO....šta obeća to i ispuni
Bundeva.. Normala, sam protiv svih nas ljiljan!
Ljiljane svaka ti je na mjestu
Ipak više mrzi Hrvate od Srba, a i oni njega. Samo sa Komšićem, kraj ove agonije je siguran. Samo šta će biti sa njim nakon što ga Bakir potroši?
dosadan je lik
Jazavac pijani.
Čovjek parazitira na ratu....prošlo 30 godina.....3 mandata.....nema skim nije zavadio Bošnjake......otvorio oči Amerikancima,Englezima,Francuzima,Schmidtu o kakvom zlu se radi
Svaka čast ljiljane, samo oštro sa agresorima
Za one koji ne kontaju pricam o Tuđmanovoj izdaji Posavine kada se povukao da bi založio Bošnjake
Pravda za dragana čovića koji je ugrožen i jedva preživljava u Bosni i Hercegovini, ha ha
Tuđman '92 prenese rat u BiH pa se hinjski povuče i ostavi nas nenaoruzane da se borimo protiv četnika do krsja rata. Osim toga zabise nam noz u leđa i napadose nas i otjerase u logore. Bez obzira na to herojska ARBiH pruži otpor agresorima s istoka i zapada i njihovim kvislinzima. Kad je slomila kičmu četničkom agresoru '95 uletiše HV i HVO naoružani opljačkanim oružjem koje je bilo poslato nama i rastjeraše srpske babe po nenaseljenim pustahijama.
Al im ga komšo šubeknu
Ej Sejdo, Sejdo tako ti Alaha, doveš ćeš ih Sejdo…
Glasati za Komšića, ali nipošto za DF.
Nikad se nisam pokajao sto sam glasao za ovu gromadu od covjeka.
Zeljko Komsic ⚜️😎
Bravo Predsjednice!!!
živio ti nama Željko!!! dok je tebe mi se ne bojimo.