Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ma mrš ba željko u p1zdu materinu...
Ubjedljivo najveća budala na političkoj sceni
Gradjanska drzava moze samo gdje su Bosnjaci vecina , a kod srba i hrvata nema sanse
Komsic postaje komican. Pa upravo je on taj koji je iz gradjanske koalicije otisao u onu etnicku, a sve da plati dugove Izetbegovicu. On je tako prevario glasace DF-a, i sahranio svoju stranku. Sta sad hoce?
Pa da nema koncepta konstitutivnosti ti ne bi mogao biti ni predsjednik kućnog savjeta a kamo li član predsjedništva
...zalagati za odbacivanje principa konstitutivnosti naroda! koja konjina!
Čuj njega,,,kao poštujem Ustav,ali sam za građansku BiH iako u Ustavu piše suprotno,,da BiH nije graDŽanska,,
Svaka čast, hdz nestaje kao i herceg Bosna..
Kaže čo'jek koji je u koaliciji sa nacionalnim strankama! Jest', može i drvena peć, al' brzo izgori!
Sto bi rekli "ode Zlatko dodje Zeljko " helem SDA shupak nikada prazan! Provocira SDP i NS danima preko SDA glasila poput avaza i sb... , samo ljudi ga ne hebu ni 2% , na ignor ga stavili i nece da mu daju prostor u medijima!
Ovaj covjek godinama nesto tambura a jedno veliko nista.
sejdo ne konta da u takvom konceptu on nebi ni prismrdio predsjedništvu, prokontaj malo budalašu , u toj opciji bi vam svima dodik bio predsjednik sa najvise glasova 😂😂😂
Ili građanska ili šerijatska. Sve drugo je palamuđenje.
ja bih ipak ostao na kursu mirenja etnickog i gradjanskog. ne vidim zasto bi bio problem da budemo Srbi, Hrvati, Bosnjaci, ali istovremeno i gradjani BiH sa gradjanskim pravima i slobodama i poimanjem demokratije. Ni Nijemci se ne odricu toga da su Nijemci ili Francuzi da su Francuzi...dakle demokratija na gradjanskom principu uz zadrzavanje etnickih pripadnosti..
Nema nama nazadluka bez KONSTITUTIVNIH naroda ! Ja kad pomislim da sam konstitutivan, ma... eeej.....😂😂😂😂
krepaj magarče do zelene trave
Pripreme pred napuštanje većine u KS i prelasku u zagrljaj babu Bakiru i matici SDA. Reci već jednom Željko da ti rušiš građanski koncept po nagovoru SDA i međunarodne zajednice k9jima odgovaraju takvi palamudani..