Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mogu probosanske stranke da podrzavaju formiranje rezervnog sastava policije Federacije. Prvo stranke ne treba time da se bave. Drugo,sta znaci probosanski u zemlji gde nacionalne stranke dobijaju na izborima,kad samo mogu da biraju Hrvata,Bosnjaka,Srbina. Trece,kako probosanski moze da se tice samo Federacije,pa zar nije rezervni sastav u RS isto probosanski? Jedna zemlja dva entiteta,tri naroda,milon politicara.
TAKO JE!UBACITE NAS NEZAPOSLENE!TAKO JE!
@Ecolo PA SAMO NEZAPOSLENE SDA CLANOVE.
@Ecolo Ti misliš da bi kao nezaposlen imao koristi od toga?E moj sinko ...
Zeljko, postujem te, i tvoju Pro Bosansku liniju, al' de resi vise matere ti. I Dodo, I Babin, I Covic, I Ti, I svi ostali takvi, 'ajte lijepo u "svoj rodni kraj" i pusti te nas da na miru odemo odavde
Nek se uhljeb odrekne 4/5 plate i eto plate za 4 rezervna policajca. Ali jok, natovarite i to narodu nek plaća. Jednom rječju….smrad.
I opet ce antibosanska SDA kupovati puske za 200 a prodavati za 3500 maraka?! Kao i pred prosli rat. Koje su to patriote....!!!!
Tako je Željko...prccaj u glavu talibansku sirotinju...kruha i igara
Komsicu, ako cete ti i tvoja stranka finansirati taj rezervni sastav, a ne iz budzeta, onda moze. U suprotnom, goni se u 3 phizde materine!
Bravo Zeljko. Imao zagarantovan moj glas i slijedece izbore.
Ako u rovu ima nargila prvi sam dragovoljac.A za okus limuna ginem,ti kruh!
Narode, iskustvo iz ovih situacija je pokazalo da su najbolje prosli oni koji su prvih mjeseci '92. izvrsili "Desant na Minhen" i druge zapadne destinacije. Zato, pamet u glavu.
Ovo što je predložio federalni MUP i što podržava drugi muslimanski (po glasovima prvi) član Predsjedništva Sejdo Khomšić, to je račun bez krčmara. Odluke se donose u parlamentu i vladi F BiH gdje se pitaju stranke HNS-a na čelu s HDZ-om. A Hrvati nemaju nikakva interesa podržati prijedloge muslimanske strane , naprotiv.
Ma ja, potrosi i ovo malo proracuna na to. Pa radje ulozite pare u neku proizvodnju i zaposlite ljude u to.
a moj sejdo, kako ces formirati bez hrvatske strane
Braco Hrvati... :-)
Šta bi, sad nije protivzakonito, antidejtonski, pretnja, rat, bla bla bla... Jedina politika Bošnjačkih vođa je licemerje i kopanje rovova.
@IvanVrb Cekaj, po tvojoj logici srbe treba pustiti da se naoruzavaju kako hoce, a mi se trebamo voditi po Dejtonu i nista ne raditi??
@dyn Niko se ne naoružava, to pod 1. Pod 2 moj komentar je jasan, ono što je napadao sada isto radi = licemerje. 3. RS ima zakonodavnu izvršnu i sudsku vlast i pravo kao i FBiH da rukovodi svojim službama.
Treba samo da vidimo reakcije medjunarodne zajednice i dali će onaj zabrinuti biti zabrinjen