Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik radi za ruse, Čović radi za ruse. Izgleda da i Plenković radi za ruse. Željko radi za Bakira, a Bakir radi za Sebiju.
Željko radi za drzavu samo je komunjarama svako ko brani državne i nacionalne interese kao naš ljiljan Komsic odmah Bakirov covjek
Hoceli bar neko primiti naseg Sejdu i Dzaferbega
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Tuga tuga tuga... svo nam predsjednistvo ne moze dobaciti ni do ozbiljne posjete komsijskim drzavama, a kamoli do nekog predsjednika neke svjetske sile... ipak je Komsic najgori, on ne moze niti u hrvatske kantone, a kamoli u RH... ipak je to realno
Aha bolje da je Covic umjesto njega jelde? Ccc
Komšić je najbolji.biramo ga opet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A tebe ko biva neko nešto pita?! Daj matereti pokrij se ušima i dublje se sakrij u š*pak riđobradom. Tamo si najsigurniji.
Milanovic prima onog ko nekoga predstavlja, s obzorom da Komisic nikoga ne predstavlja nema potrebe da ga i prima...
Svi vi kojekakvi troglavi prestavnici ste glupi ili lopovi da bi nesto dobro napravili za BiH. Moj vam je savjet poslusajte Zokija i uraditze kako vam on kaze. Veci je on Bosanac od vas.
Alkohol ti je toliko unistio mozak da nemas poima da je rat zavrsio prije 25 godina
Žalosno,,MI- živimo u zemlji,,bez stvarne države...Nacionalisti su jači od NJE,zato sve čine kako bi i tako ostalo( jer to je opasna bolest( planetarnih razmjera)koje se ozbiljni ljudi plaše s razlogom...jer ovo je 21. Vijek..Treba ovo ozbiljno,,shvatiti"-jer treba da se podsjetimo kako je,,počeo protekli rat..i pod kakvim su zastavama u njemu počinjeni( NAJVEČI,zločini..)
Izjave daje, al u čije ime. U ime presjedništva ili naroda. Kojeg naroda? A ako govori kao član predsjedništva, jeli ga ko ovlastio?. Radi isto što i Dodig, samo što Dodig ima iza sebe narod, i sad je u Zgb, a ti iz Sarajeva ne smiješ, u Zgb nikako. Dakle, velika je razlika tebe i Dode.
Tako je, ljiljane. U sridu, kao što si i u ratu bio. A ovi što blebeću, fali im inteligencije da shvate i morala, kao većini.
Je.ite se svi vi skupa, jer svaki put pred izbore ista prica i huskanja, gonite se u milion pm
Hajmo sad malo realno, ako Dodik uspije izganajati da se nukelarni otpad ne odlaze na granici sa BiH dali je to uspjeh za BiH?
Dobro jutro,neko se nije na spavao a ni počešlja pa bunca!
@zeljkoivosevic I uz put daj nam već jednom taj dokument iz Karađorđeva ilinje i on na salvetu ispisan!
Pa može i Željac doći u Zagreb, evo otvorio se Eurospin kod Velike Gorice
Tko uopće doživljava ovog pijanca za ozbiljno?
Ne mogu ga smislit, ali drago mi je da je izradio sve one levate što su glasali za zlatnog tuljana.
Nikad vece oblehe od ovog Komsica.
Kao sto ni ti neces na toj funkciji vidjeti Zagreba