Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Komsicu, nek se iko oglasi. Ova tisina nasih politicara i javnog mijenja boli usi.
Bošnjo drži vakelu Hrvatici! Tekbir Šefko Komšiću, Heineken ekber!
@Dzenan93 Druže Muhamede, ja ne vidim bitnu razliku između Bošnjaka, Hrvata i Albanaca!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Onaj trenutak kada covjek izgubi kompas i sam stvara oluju na moru tamo gdje je nema. Kolinda se otvoreno zalozila da se BiH progleda kroz prste i olaksa joj se pristupni put u EU s obzirom na specificne okolnosti u kojima se pristupni proces odvija i koji je stoga izuzetno otezan i spor, a Komsic uhvatio histerizirati i tako nekulturno i divljacki razgovarati s njom... Mogu samo reci - Boze sacuvaj! Ne mogu vjerovati da sam ovom covjeku dao glas kod prvog mandata naivno vjerujuci svemu...
Znaš šta je još gore? Ti si jedan od rijetkih koji razumije. Ostali komentari pokazuju na kojem nivou evolucijskog ciklusa se nalaze građani BiH.
kad je tako jarane, kad ce mene Cicolinda zagrliti??:))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobro joj je i reko.
Zagrli ga Kobilda!
Tako je Zeljko,imas moj glas
E moj komso iako zivim i volim svoju Bosnu ona je ipak bas poseban slucaj. Ja ovo nigdje na svijetu nisam vidio.
Nemoj nas ni ti vise braniti , a i mozes boli te lakat za sve...gradzani hladno spavaju i na tren se probude da povuku koji dan motanog duhana sa Kosova, i koji gutljaj nektar piva...i opet u besiku..21.stoljece gdje razum ne postoji kao ni zelja za zivotom,samo prezivljavanje...
Nevjerovatno je koliku mržnju Komšić ispoljava prema svemu što ima predznak Hrvatsko , a sa druge strane se izjašnjava kao Hrvat i kandiduje kao predstavnik Hrvata u Predsjedništvu. Ako je išta sigurno onda je to činjenica da on ne predstavlja niti jednog jedinoga Hrvata u BiH. Ali baš ni jednoga!!!!
Komsicu, jeste li ikad culi za izreku "Karma is a bitch" ????
Da je koncept u BiH jedan predsjednik Željko K nikad ne bi bio izabran...džaba se dodvorava Bošnjacima jer predsjednik bi uvijek bio Bošnjak...on ne bi bio jer se zove Željko
Roentgen79 - Čović neće biti sigurno! Hrvata koji će glasati za čovića je bar polovina populacije!
Komšićev jedini način profiliranja u BiH, je otvoreno raspirivanje mržnje protiv svega hrvatskog
Običan poltron kojeg pametni neće slušat.Da mu se bi dočeoat opet vlasti ali nema više narod traži djela a ne samo velike riječi koje nemaju ni u čemu uporišta.Bio je u predsjedništvu i ništa dobroga nije napravio zašto bi mi sad trebali mislit da će sad nešto uradit?Vrijeđanjem predsjednice Hrvatske skupljat političke poene a ne nudit nikakve svoje nove ideje koje bi bile na korist ovom narodu ne stiču se simpatije naroda!
Pa ovo ti je apsurd, covjek koji se izjasnjava kao Hrvat i kojeg Bosnjaci biraju Hrvatima se bori protiv prava hrvatskog naroda. Volio bi vidjeti sta bi se desilo kad bi Srbi u RS izabrali bosnjacke predstavnike u tijelima vlasti kao sto to oni rade Hrvatima.
@Observer Upravo tako, djikanska posla
Pa ovo ti je apsurd, covjek koji se izjasnjava kao Hrvat i kojeg Bosnjaci biraju Hrvatima se bori protiv prava hrvatskog naroda. Volio bi vidjeti sta bi se desilo kad bi Srbi u RS izabrali bosnjacke predstavnike u tijelima vlasti kao sto to oni rade Hrvatima.
A koju rasu ona mrzi ako je rasista? Koje smo mi bošnjaci komšiću rase a koje hrvati???Šta je to ona izjavila gdje se rasizam spominje???
Propalitet pokusava da ubere neke poene kod ove napacene sirotinje . Nece niko za tebe glasati
NAJVEĆI patriota na današnjoj političkoj sceni.