Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić 2022-2026
Dan poslije proglasenja nezavisnosti... sve oruzane formacije JNA i druge koje nisu bile pod kontrolom ili komandom samog vrha predsjednistva BiH su bile okupacione agresorske ilegalne oruzane formacije i imali smo puno pravo da ih pobijemo... zasto ovo svi zaboravljaju...zasto su cekali 2 mjeseca nakon proglasenja nezavisnosti BiH da navodno odu sa teritorije BiH
Ne mogu nam mrlju naci u casnoj odbrani!
usro...dokle je god takvih koji kažu da su svi isti ja naprotiv imam komentar:pogledaj presude pa pričaj, dotada bolje da nemaš komentar!
mogu da hoce...cekaju kada im bude potrebno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mali tito rođeni demagog šuplje u prazno
Nema miješanja u rad suda i tužilaštva.
Komsic alkos
Pa zar to davno vec nije odbaceno u medjunarodnim sudovima ?! Kao da gosp. Gani u u jos tu nekim navedenim nije presudjeno OSLOBADJAJUCOM presudom , u kojij je stajalo da nema nikakve krivnje ?! Onog ko je pokrenuo ovu sramnu optuznicu , treba pod hitno , u roku od 24 sata smjeniti i zabraniti mu rad u drzavnim unstitucijama ! To su isti zlocinci kao i oni od kojih smo se branili od 92-95.
Eh onda konkretno pitanje od mene za vas koji ste sad na vlasti : šta vi činite, da pravosuđe više ne bude korumpirano?
Bravo Predsjedniče, samo ćemo za tebe glasati. Živio Zlatni Ljiljan! ⚜️⚜️⚜️
Sudstvo i policija,najveća korupcija.
Bravo legendo
Most u Mostaru povezivao dvije obale neprijateljske strane. Žila kucavica protivnika. Za sve iole normalne ljude koji se 0.001% razumiju u analizu rata, strategiju ili bilo šta drugo: u potpunosti legitimna meta 100%
Jedini politicar koji nesto znaci!
I to još što vam vršljaju po samom Sarajevu.
Svaka ova tuzba ide i na dusu onih odgovornih u SDA koji su prepustili Tuzilastvo SNSD i pogotovo za Reviziju tuzbe protiv Srbije nakon koje nista ne bi bilo kao sto je danas. Ali ocito da su vazniji nekli licni interesi od drzavnih. Ne zaboravite, za sve ce se odgovarati pred Allahom uzvisenim.
Titova zloglasna Srboslavenska armada JNA, je bila legitimna meta.
Kada ce narod koji je prezivio rat ustati i rastjerati ovaj smrad iz naših ustanova .Vrijeme je da se cisti
Samo nek se provjeri imovinsko stanje prije i sada trenutno svih tih učesnika, pa skontajte malo, nije im se moglo ništa do sada ispitati, pa će sada i toku procesa. Paralelni vid djelovanja. Kako su se obogatili?