Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ko prati ovu politiku svaki dan za cas pobudali,posebno ovi ljudi sto nemaju direktne materijalne koristi od neke stranke,nego nako navijaju,sikiraju se.
https://www.haber.ba/vijesti/925058-komsic-nato-nas-tretira-kao-clanicu-dodik-bjezi-iz-sarajeva-hrvatska-je-u-ocaju
Sto li to Predsjednik Dzaferovic suti???????, A i Rumenko iz SDP novi Predskednik. Kakav tal sada prave SDA, SDP i HDZ na stetu drzave? Jedini DF brani Bosnu, ovi svi ostali politicari su uhljupi, mafijasi, izdajnici, lazovi, prevrtljivci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neprimjereno je da imaš ikakve veze sa Hrvatima .....drži se 23% Bosne.....
joj sejde najjaci je na jesiku
Nije dovoljno pisati, stoltenberg je pragmaticar on nece mozda baz za ozbiljno shvatiti to pismo potreban je razvor, otidji ili posalji nekoga da razgovara sa celnicima natoa.objasni sve od uzp, prisiljavanja nasih gradjana da krijumcare oruzje kako bi se bosnjaci prikazali kao ter.oristi, ucesce hv u ratu..objasni sve,,nije to samo stavr deytona vec politike koju vodi rh od pocetka rata pa do danas..otidji ili posalji nekoga
Nećemo bi turke
A bilo je primjereno kada su vam spašavali guzice i oslobađali BiH? Licemjeru
A Stoltenberg u fazonu: 'ko je ovaj?
Ne zna se koja je vojska jadnija Hrvatska ili naša? Samo kad im vidite platu, odjeću, obuću, kasarne, a o naoružanju tek da ne govorimo. Uostalom ni ova vojska ništa ne radi osim poneke vježbe. Prije je vojska radila, pravila, inzenjerske jedinice, kamioni, bageri sad ništa. Sad i deminjranje plaća se privatnim firmama.
Meni bi Komšićev stav bio potpuno razumljiv da se čovjek ne izjašnjava kao Hrvat, a ovako vidim da je obična funjara koja se bori za fotelju. Budi čovjek, reci jasno i glasno Bosanac sam i bori se svim srcem za gradjansku državu.
Ova "funjara" se bori za istu onakvu državu u koju idu u EU hrvati da rade Imaju li tamo svog predstavnika jesu li tamo konstutivni ???ma šta togod značilo jel im to fali Ne čujem da kukaju što nemaju tamo Čoviča i jegovu kliku...
Političari iz Hrvatske oštre .. rac nad Bosnom, daj sjašite više, imate li vi šta drugo da radite.
Hrvatska je među 15 drzava EU koja je u Euro zoni, Shengenu i NATO savezu i sve to postigla za vrlo kratko vrijeme! Dragi Bosnjaci malo bi se zapitao nesto da sam na vasem mjestu!
Sve je to ok. Ali stoji i UZP.
Pa sta, to ce se sve raspast. Nista nije vjecno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema sto prava Hrvatina!
De piši kome da drva pojeftine
Nema šta croissant 🥐 vojska da traži na tlu BIH
Pa vec ti je hrvatska vojska na bar 30 % teritorija, samo jos puske ne nose, a ako trebadne i to ce. Vi nikako da slontate da to sto baljezgate prolazi na samo 23 % teritorija hahahaha
Ovim wombatskim govancima kromanjoncima (botovima kojih je jako puno pokenjano na kliksu) nije jasno da i kad Željko završi mandat za 4 godine, bit će tu novi Željko za koga ćemo glasati a vas će bit sve manje i manje dok se ne svedete na nivo statističke manjinice. Ko vam je kriv što imate putovnice pa odlazite masovno iz BiH. I jeste jadni, patetični i ugroženi ko čkepi.
Dok takvih glupih Bosnjaka ne moramo se brinuti ni mi niti Srbi!
Haha najjače od svega je što po stoti put moram reći da nisam Bošnjak 😂
Hrvatski clan Predsjedništva Bravo Kvislinže
Sinonim za NATO i EU je Hrvatska. Kad trazite nesto od NATO i EU u bilo kom kontekstu trazite od Hrvatske.