Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto se uopce raspravljate, imate potpisan dokument od Radmanovica i ostalih, samo ga posaljite u NATO i vozdra. Koga boli cuna sta Dodik mlati kad imas crno na bijelo. Da nismo okruzeni neprijateljima, za Bosnu bi najbolje bilo da je neutralna, ali posto su oko nas sve agresori onda je NATO jedino rjesenje.
NATO ce vrsiti pritisak da se konacno pocne zanavljati oprema OS BH, ker ovi nasi lopovi to nikad ne napravili sami. Druga vazna stvar je da pocne izdvajati 2% BDP za OS BH
Znam sta pise. Pise da je BH saglasna ( u potpisu 3 clana Predsjednistva BH), za NATO integracije. To znaci da nema nikakvih prepreka za MAP i dalji put do pred sama vrata NATO saveza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sigurno je samo to da BiH neće u NATO dokle god Republika Srpska dobija naloge iz Beograda i Moskve i šta treba da radi, i kako da se ponaša i politička vršika i svi akteri u ovim procesima. To isto se čini i sa Makedonijom i sa C Gorom i sa Kosovom. Razlog je jednostavan. Pripreme za okupacije i sila otimačine, kad se stvore uslovi.
sigurno je samo to da BiH neće u NATO dokle god Republika Srpska dobija naloge iz Beograda i Moskve i šta treba da radi, i kako da se ponaša i politička vršika i svi akteri u ovim procesima. To isto se čini i sa Makedonijom i sa C Gorom i sa Kosovom. Razlog je jednostavan. Pripreme za okupacije i sila otimačine, kad se stvore uslovi.
Komsic je ljudina i to ce vam reci svako ko ga licno poznaje. On ne skrece tokove rijeka da bi prosirio svoje imanje kao sto je uradio Covic sa tokom Radobolje u Mostaru. On je takodje veoma hrabar covjek, nije mis kao Covic.
@Tango. Bolje da historiju pravu od nekog koji je obrazovan da te naući a ne iz rakiju prasetinu bajke od kukavica sluśati...drźite ćunu jedino.. RS trebala da se integrira u Drzavu BiH. A to se uradilo kad su skoro u Banja luci bili. Nebi vas bilo skoro nikako da nije Alija potpiso dejton. Ali je dejton bio sam da rat stane i nije uspjelo intergracija rs od pravoslavaca koji kmeće i sam kontra..i sebe na kraju zeznuli i bi će RBIH.
Sve je to u redu,a ko ce placati clanarinu za Nato?Mislim da je to lijepa sumica para.
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo "imali posla" :)) sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
Neki od poznatijih koncentracionih logora na teritorijama Bosne, Hrvatske i Srbije u kojima su srbijanci pod nadzorom Beograda tokom 90-ih istrijebljivali Bošnjake i Hrvate: u Bosni: 1-Keraterm, 2-Manjača, 3-Omarska, 4-Sušica, 5-Trnopolje, 6-Uzamnica, 7-Vilina Vlas. u Hrvatskoj i Srbiji: 1-Beli Manastir, 2-Glina, 3-Knin, 4-Sremska Mitrovica, 5-Stajićevo, 6-Stara Gradiška, 7-Velepromet, 8-VIZ Beograd.
Bez konsensusa u predsjedništvu i tri konstitutivna naroda - nema odluke o NATO ...
Nema od toga ništa možete samo da “sanjate” i piskarate po klixu.
Nakon MAPa dolaze HV i SAS da uvedu malo reda :)
@StipeDomagoj ti Jovane možeš uvijek doći na Rudeš u Aninu ulicu imaš na vrhu kavanicu pa da ti se i ja i svi HV vojnici naebemo mamice milosne...vidim i NATO ti smeta,Hrvati se pišaju na takve...
@StipeDomagoj Sisoja napomena - Rudeš je kvart u ZG,pa naleti da ti se Slavonci i pokoji Zagorac naebu mamice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo kočiti da UIO isplati entitetu nezaslužene pare i medo će sve potpisati.
BOSNA I HERCEGOVINA DRŽAVA BOŠNJAKA,BOSANSKIH PRAVOSLAVACA ,BOSANSKIH KATOLIKA I OSTALIH. DODIK DOLASKOM U SARAJEVO NA POSAO U PREDSJEDNIŠTVO PRIHVATA BiH KAO SVOJU DOMOVINU KOJA SIGURNO IDE U EU I NATO. BOSANSKI PRAVOSLAVCI NE LAŽITE SVOJU DJECU O OTCJEPLJENJU I POČNITE ŽIVITI U SVOJOJ DOMOVINI BOSNI I HERCEGOVINI U MIRU I RAHATLUKU
Nabo ga Bakir sa Poljina ( neprikosnoveni gospodar Zavoda za izgradnju Sarajeva) od 1990 godine.
NATO JE VEC TU ODAVNO,SAMO OZVANICIT PRISUSTVO.ERES SE PITA KO NEKI KANTON U FBIH.