Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću, ne prepucavaj se po medijima, već pošalji preko ambasadora zvaničnu protestnu notu. Obrati se Vijeću sigurnosti UN. Poduzmite konkretne korake, ne zabavljajte javnost.
NEMATE PRAVO VLÅHIĆI. APARATI APARATI ZA TROPRSRAŠI HAŠKI TROPRSTAŠI!
Jest da on to zna, i da ce to neko prihvatiti.
Dobri su Bgm. Komsic je fkt bolje rjesenje za BiH od Covica. I koliko vidim prema svima se isto vodi, svim narodima. Hrvati nista izgubili nisu u smislu zivota u BIH a vjerovatno jesu u smislu izjava da BIH treba gledat Hrvatsku. To je apsurd da se ocekuje uopste.
Srbija strategiju svoje odbrane bazira na prostoru i stanovnistvu koje nije u sastavu njene drzave. Time oni govore da taj prostor i stanovnistvo treba da sluzr ciljevima drzave Srbije. To je jos jedan velikodrzavni paket koji iskoristava i zrtvuje Srpski etnos u susjednoj drzavi
Naravno svi nesto hoce od bosne ali ne znaju kako bi i sta bi snjim. Od34je46baus od bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze samo Komsic da ga duva
Samo tako!
volio bi bas da srbija brani tu Republiku Genocidnu
Dijamantni Ljiljan! Stranci su ih pritisli pa sad Dodik lafo tražio da Srbija ne izglasa taj agresorski akt.
Moj Vule, ako Bog da, trbat ce ti VIZA za BH kao i za Kosovo! Jarane moj, samo nastavi da lupas! Izgleda da si i Dodi poceo ici na nerve sa lupanjem.
@BalkanExpress Branili ste interse Sba u Sloveniji, Pushiona Braninli ste interese Srba u Hrvatskoj, Oluja ih opuhala Branili ste interese Srba na Kosovu, trba ti Viza sada Branili ste interse Srba u Crnoj Gori, uzese Vam i Crkvenu vlast U Makedoniji vas niko i nepita nista Jos samo da Dodo popizdi.......
Komsic i Vucic su isti, samo bacaju suplju i lazu narod za 5000 eura mjesecno
Istina...
Komšo aferim
@simao21 prije 1h 20m slazem se sa tvojom izjavom.Ubrzo ce novi izbori u Srbiji.Vucicu trebaju glasovi iz RS, kao i Kolindi.Dadnes suludu izjavu, a zitelji ,kojeih smatram tutkumima licno, zaprime sve za ozbiljno.Dodik i Vucic se pomazu za sebe licno, a narod ko narod.Niste toliko vazni, koliko umisljaju.
Ne znam Željko zašto ti treba uopšte da se spuštaš tako nisko i ulaziš u raspravu sa tom "greškom prirode" !? Pošalji ga u 3 PM !!
Ma na Kosovu oni trebaju pokazat strategiju, sa natom opet u Kumanovo potpisivat kapitulaciju.
Sjede u BG i smišljaju probleme drugima: Režim Mila Ðukanovića srlja u građanski sukob i radi od momenta kada je 1999. počeo da podržava NATO agresiju protiv SRJ, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Iako je tačna ona da se ne treba sa budalama raspravljati jer će te dovesti na nivo gluposti, a tu su oni domaći ipak treba Komšić odgovoriti na svaki velikodržavni i nacionalisitčki ispad Vučića i njegove bratije.Zaboravljaju da ovo nije 1992.godina niti da iza sebe imaju svo oružje bivše JNA, a da je Srbija okružena članicama NATO-a.Daleko je Rusija...
Srbija je u problemu. Kosovo se osamostalilo. Nato na granici s BiH. Srbija je izolovana i nemocna. Sad se hvataju za slamke. Sve ce manje biti podrske iz RS-a, jer Mile sada ima svojih problema - kako se sacuvati od dozivotnog zatvora.
Svaka na mjestu