Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izborni ide, stranci su to odlucili, a ti klosaru ides na smetljiste gdje ti je mjesto, 12g primas platu, nista ne radis, i jos lajes ko pseto plus si se prodao nacionalistima, ali ti se po ovom pitanju nista ne pitas, bitan si ko supalj kondom
Neka mu jave da je ga Bakir pustio niz vodu
Bravo lažni kozmopolito, a sad u čovićev autobus pa glasaj u metkoviću i još jednom u mostaru i stocu. Davno ste pročitani i sa tim lažiranim lajkovima, komšić će opet biti predsjednik jer za njega glasaju ovi što žele normalnu državu, a vi stw državu rušili i bez njega u predsjedništvu tako da vam je samo uzeo jednu poziciju s koje ste to isto mogli raditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Politicko kopile i najobicniji populista za krezube muslimanske narodne mase. Predstavljao se predstavnikom Hrvata a nije nijednom ni pomislio da saslusa zasto je npr persona non grata u Hercegovini a trebao je. Samo je ponavljao isto zarad bosnjackih glasova ono sto oni hoce da cuju, nije ni za pedalj popravio bilo sta u drzavi ali je ogolio svu podmuklost i usmedjenost bosnjacke politike. Stvorio jos veci jaz medju narodima. Grobar drzave i naroda.
Vratimo sad film- sta ste vi Bosnjaci sa njim dobili? Naguzeni ste i ponizeni i dalje, zivite ispod granice dostojanstva ali imate lokalnu budalu koja prica bajke o gradjanskoj drzavi dok u realnosti jaz medju narodima nepremostiv jos i dodatno zbog ovakve pijanice i budaletine.
opušteno druže, čemu tolika mržnja prema čovjeku a ne znaš ga...to bi bilo isto kao kad bi ja mrzio nekoga u Hercegovini ili RS-u a tamo nikoga ne znam...
Komsic nije nista kriv vec oni koji su ga izabrali i oni koji su mu dali pokroviteljstvo..
Cuj bilmeza kobajagi on sefa uci kako treba radit a mali je pijuncic alkoholni koji sluzi bosnjackoj podanickoj politici..
Koji si ti jadni bleso'..., Bake te je vec iskoristio i bacit ce te na kraju ko' iskoristen hala papir....
Koji ste vi diletanti pa zar smo vama dali odbranjenu drzavu da se tako ponašate i odakle vam pravo da se po kafanama odgovarate o našoj državi.
Ne i ne, ne i ne, ne smije Sejdo na Kirbyja lanut tko drugćije kaže kleveče i laže..
nemojte nervirati sejdu, propiće se od muke
uzp zakon
Hajmo Bosnjaci opet glasat za Komsica u inat ovim hrvatima sto se khurce nema ih ni 10% i jos svi uhljebljeni na dobrim funkcijama i svi imaju po dva pasosa a vazda se nesto zale i kmece fol nosioci evropskih vrijednosti fol kultura fol ugrozeni fol majorizirani te hoce izborni te hoce entitet svoj te prave probleme svojim nacionalizmom nasim bosnjacima po hercegovini,pa sta vi hocete vise,bolje zivite od bosnjaka i opet vazda kukate,dobicete khurac a ne izborni i entitet
Čim tebe nema u jednadžbi, odmah je nakrivo nasađeno.
Nakrivo te Bake nasadio...Pudlice.
Komšić je sve pogrešno uradio. Svojom kandidaturom samo je homogenizirao hrvatski narod, tako da ne postoji nikakva opozicija HDZ-u. Ovakvim potezima samo radi u korist HDZ-a. Možda nesvjesno a možda i svjesno. To samo on zna. Uglavnom stranka mu više ne postoji.
Pa u koaliciji si sa SDA, samim tim i sa HDZ. Po mome nisi zasluzio politicki angazman.
Sam za stolom jedan čovjek sjedi...
Pi.ko Bakirova, je.o te on i ti njega. Viriš SDA-u iz gu.ice Ti si taj koji dižes rejting Čoviću i Bakiru radeći sve sto ti narede pijanduro prodana.
Bakire ja sam sarajevski Musliman i blizi sam bosancu nego tvom Bosnjaku. Ne zaboravi, nikad za tvoje primitivce i hohstaplere nisam glasao niti cu. Jedi govna u ime svojih ruralaca a ne u ime gradjana i inteligencije koji su te otkacili davno. Niti sam za te ikad glasao, niti ti dozvoljavam da se lazno predstavljas i s kriminalcima pregovaras u moje ime. Inace????
Ne znaš da Bošnjak po nacionalnosti je i Bosanac!