Komentari (546)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nece vise ratovat za vas..jer viionako stvarat begluk gdje par porodica upravlja preduzecima monopolskim.
Znaci da ratujemo opet za zlatne kašikare
Pijani Sejdo opet sramoti ovu razvalinu od drzave. Samo zbog interesa njegovih gazda obitelji Izetbegovic, ex Zivkovic. Da bi spasio Sebiju, koja ubija narod u KCUS-u neispravnim respiratorima, da ne zavrsi u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
Ovu pricu oko primjene granica je pokrenuo Britanac, analiticar Timothy Less 2016/2017 g. Tada je u listu Foreign Affairs objavio clanak u kojem se zalaze za unistenje multietnickih drzava poput BiH, CG, S.Makedonije i kreiranja tzv.velikih Srbije, Hrvatske i Albanije, uz razmjene teritorija izmedju Kosova u Srbije. Ovo je postao i zvanicni plan Zapada... Zato je postao moguc i slovenacki non-paper, kao probni balon.
Ma mogu da ga svi po*use. Ratovat za Bakira necu sigurno.
besposlen željko, besposlen džaferović bacaju prašinu u oči a i danas će biti 70-80 mrtvih od korone ali to njima, kolalicionim partenerima SNSD-a - nije problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taj lik stvarno misli da ima tko bi na njegov i Bakirov poziv krenuo ka...a jedino prema Njemačkoj i Austriji ... a dalje ne znam...
Sejdo,jadan ne bio,Armija Bih je zanimao osnovana 22.06.1992.Jesi to se opet napio,pa pobrkao datume?
Najbolje moguce rjesenje, nije ovo nikakav fasizam vec realnost. Ovo kazem kao Bosnjak. Umoran sam vise od ovih politicara sto nam prodaju prazne price i ideale. Daj da se razidjemo kao ljudi i da se posvetimo ekonomiji
ProtivNacionalizma,napokon da pročitam nešto pametno,od nekoga tko je skontao bit stvari,a ne samo pluvanje i mantre,..na dobrom si tragu,o tome stalno pišem ali uvijek naletim na nekog ispranog i ratobornog,..
ako ista izbije stranci ce nas potopit za sat vremena i kako oni kazu tako ce I bit ove nase politicare niko nece ni pitat nista I netrebaju.
"Ne treba vam slon upasti u oko pa da vidite da slon ide na vas" Nevjerovatno da ovo može neko izgovoriti
Koja prica u ovog .ovneta
Ovaj se samo javi kad se priča o ratu i podjelama. Kada ćemo jačati ekonomiju, smanjiti nezaposlenost, graditi autoputeva?
Komsicu ne rise
Uvijek se teren priprema godinama za bilo sta, i tacno se zna na sta ce izaci,nadam se da grijesim,voljela bih zaista ali ne odlucujemo mi...
zbog tog stava ne odlucujemo mi nama i jeste ovako sto narod ceka da mu neko drugi odluci i ona bude rat, umjesto da mijenjamo one koji nas dijele i koji prisvajaju dijelove drzave kao privatne
Ima nas dovoljno koji smo spremni branit svoju zemlju. A kad se uvede vanredno stanje puno ce se pitati ovi sto im je domovina njihova guzica
Kako vas nije bilo stid izaći na aerodrom preuzeti sadaku o tome pričajte pusti te se šuplje
Napokon pametno riješenje za BIH. Podjeliti na tri djela i svak svojim putem, a i većina naroda BIH je za to, a oni koji su protiv i žele da ratuju mislim da im je uzalud, jer se uvjek zapad pita.
Na 2.5 M stanovnika previše 3u1 (budala,političara I besposličara) imamo DEFINITIVNO
iskreno Hrvati nemaju svog člana predstavnika iz reda ,Hrvatskog naroda .Za Komšića glasaju Bošnjaci .Tako da Bošnjaci imaju dva člana .