Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je rođendan Željku Komšiću. Sretan rođendan, gospodine Željko!
Treba NATO tenkove na drinu raspodijeliti. Nastavak hiljadugodisnje odbrane Evrope na Drini od vizanta, turaka i njihovih krscanskih arapa (srbohrvata)
@Jebachizdijaspore012 ma ti bi branio od turaka mustafa? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E jes' Komsic zajebao Dodika i Covica! Kako su se bili pripremili da bojkotuju sve zivo, a sad se Dodo osjeca bas kao krme u Teheranu.
on se ne osjeca, vec jeste krme gdje god bio.
Cuj ispostovati sot je potpisao, nikako to ne kontam....kakve god odluke dodju i potpisu se ne mroaju se ispostovati, pa pobogu ako je potpisao neko nema tu hocu necu, ima za to sankcija.
https://avaz.ba/showbiz/jet-set/450962/rasta-brutalno-napao-emira-kusturicu-na-instagramu Podsjetimo, Kusturica je gostovao u emisiji "Pressing" kod voditelja Jugoslava Ćosića, koji je citirao njegove nedavno izgovorene riječi - da su "Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi".
U najkraćem - yebi, ne vadi!
Mislio sam sprečava napredak BiH
To je potpisano davno i u NATO se ulazi! A Dodik nek se bavi pitanjima ljudi, mladih što odlaze, zapošljavanja, boljeg standarda, većih penzija i sl.umjesto što se bavi glupostima - zastava, referendumi, napredak BiH i sl. Ovo sve radi da bi skrenuo pažnju sa normalnih stvari i da nastavi dalje ispiranje mozgova ljudima! Bavi se ekonomijom i poštuj druga 2 naroda, bavi se BiH jer ona ti daje platu mamlaze jedan!!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
Daj boze da su svi takvi poput KOMSE, Sve bi islo svojim putem i zivot za nas bio mozda laksi!!
Nermin Nikšić je izdajnik SDP-a, demokratije i svega što je građanske orijentacije. Koalicijom sa kriminalnom SDA je od SDP-a napravio Islamističko radikalnu stranku. SDP-ovci, građani Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali ne dozvolite uništavanje Bosne i Hercegovine koalicikom sa lopovskom SDA.
Cetnicima treba pokazat gdje je mjesto, to je ljudski otpad koji treba istrijebit sa ovih prostora
Živio Radmanović.
Komsic dobro zna koji je stav skupstine djikanske tvorevine, i samo nama soli pamet. Pedji na nivu temu, a dok je ova garnitura u BL nema ulaska u Nato. EU vas nece nikada jer nema interes. Moja Finska nije u Nato, a za vas je institucija.
Od onoga cvijeća na stolu učini mi se janje hahahaha
Ho ho ho ho 🍻☝️🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🍟🎬
Imas li rijesenje ako ne ispostuje?
Austrija,Švicarska,Švedska,Finska...nisu u NATO,zašto bi mi trebali biti tamo? Zašto je NATO odjednom važniji od EU za koji su svi iz tročlanog predsjedništva složni?
@kraftwerk Ko kome danas može da garantuje sigurnost?Turska je u NATO-u pa su za vrijeme puča svi nabrali iz nje ,NATO ih je pustio da rade šta hoće!!!Austrija itekako ima vojsku ali je neutralana kao i Švicerska