Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Dodik se zalaze za americke interese, a na crnoj listi. Samo vadi Vucka to je to
@Mafija Izgleda da su ti s 4 razreda osnovne škole većina. Nažalost.
@Diplomatic Jesi li ti svjestan šta radiš. Pričom o Konakoviću kao radikalu, radi par jefitnih političkih poena stavljaš etiketu radikalizma Bošnjackom narodu, jer Narod i pravda je poslije SDA trenutno najjača bošnjačka stranka. Manite se vi iz SDA i DF te priče ako želite dobro Bošnjacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Zato je dobro što je 2:1 za nas.
Amerika kad bude htjela da ambasada BiH bude u Jerusalemu ona ce iste sekunde bit prebacena u Jerusalem
E zamisli šta bi bilo sad da je Čović umjesto Zlatnog ljiljana u predsjedništvu.. DRŽAVNI UDAR A mo mu je falilo, još je imao pomoć izdajnika iz SDP/NS koji su kandidovanjem Falatara pomogli Čoviću. To je taj plan B. I onda se čudimo što to naš ljiljan neće sa izdajnicima. I nemoj. A narod će znati prepoznati to i na ovim izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da bošnjama objasnim da u predsjednistvu BiH nema preglasavanja...dakle džabe ste birali Komšica jer Dodik vas handrii
Kako ono kazu Vidila zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu Pa ako je Vucic zezno svoj narod u Srbiji sa potpisivanje ,Dodice budi ti barem pametan prema to srbskom zivlju i postedi ih gluposti.
Komšiću Ti kao da nisi čitao "Diobe" od oca srpske nacije. DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali sami sebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bise borili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Bez veze zauzimas prostor, niko te vise ne smatra bitnim.
Komšiću Vi ste za mjesne zajednice to vam je domet prema tome pss
Bravo komsicu samo ignore
Nek sad Dzafke i Komso kazu ne moze ambasada tu i tu. Odmah Amer puca klempe.....odlicna igra Predsjednice
A evo i supljatora. Sta mislis o kradji desetina miliona tvojij partnera iz koalicije Komsicu?
Ti željko šta god kažeš (df) više od 37 glasova neče dobiti,dakle u prazno pucaš...jbg zeleni te u duboki hlad baciše a zima ide.
Vucic kopirao kljuc od bijele dao dodiku, ovaj ceka da ga skinu sa crne liste i ode u USA da zivi, ima sad nekretninu, a ti se narode svadjaj i dalje...
Ne daj se, Komšo. Brani srčano interese onih koje predstavljaš. A koga ono predstavlja?
@hebelisesta predstavlja sve normalne ljude, ljude koji nisu fašisti i koji vole ovu zemlju.
Ma šta može Dodik učiniti a da mu se ne odbije od glavu. Nista. Ne može nikoga zaplašiti blefovima. To je pročitano. Sva ta galama završiti će kao inicijativa za formiranje rezervnog sastava policije RS-a Istina, to je posljedica naše reakcije. Nisam suguran kako bi završilo da se nismo odlučno tome suprotstavili. Dodiku bi bilo bolje da se privede redu i zakonitosti. Ne možete bacati balvan na put samo zato što vam se zakoni i odluke institucija države ne sviđaju.
Pa šta, ako je i preseli, Komšto će otići i sam je na leđima ponovo vratiti u Tel Aviv. Jedan je Komšo, čojek, koji ruši mostove, ide na kafu u Zagreb, na mezu u Bugojno, maše prstom Srbiji, vraća Đukanovića na vlast. Neka se čuvaju Tramp i Putin, jer ako im dođe Komšo...
Kaže Dodik, "hoće da ojačaju funkcionalnost države, a to čitajte unitarizaciju BiH". Nećemo mi sa ovom budalom još dugo na zelenu granu sva tri naroda kad njemu kao predsjedniku države smeta funkcionalnost države. Najbolje raseljavaj i dalje narod i zadužuj se kod svih mogućih da bi se imalo šta krasti.
Ovaj hrvatski predsjednik u predsjedništvu nije dosad ništa uspio. Eno Pelješki se završava a nigdje tužbe na vidiku.
Izvinite, uspio je samo srušiti građansku vladu u Sarajevu.