Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni mi nismo vidjeli od pocetka da si sda igrac, pa eto. To je taj izraz drvo i suma.
a neki od alkohola vide duplu prasumu...
naftalin, ne baljezgaj mamlaze. Problem takvih je što od mržnje prema Komšiću ne vide bar pet miliona neprijatelja BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A neki od šume ne vide Venerin brijeg
@cuj Kosica konfucija zivio govornik 😅
@OldGary PATRIOTA SAM, NISAM POSRANI SDP NITI NS, PREMA TOME SLUSAJTE STA VAM IMAM ZA RECI I JEDNOM I DRUGOM. LIJENI STE, NE RADITE NISTA, NEMA VAS, NISTE RELEVANTNI, NE NAORUZAVATE PATRIOTE, DOK VI LADITE MUDITE, SRBIJA, ALBANIJA I HRVATSKA DIJELE CRNU GORU I BOSNJANSKU CRNU GORU, PA SE POSTAVLJA PITANJE, A KOJA KORIST OD VAS, RADONCICA, IZETBEGOVICA, KONAKOVICA, KOJOVICA I DRUGIH LIJENIH TIPOVA? BAKIRE, TI SI NA VLASTI, SJEDI JEDAN. FAHRUDINE, TI SI NA VLASTI, SJEDI JEDAN.
Ovi srbi i cetnici,sto su siromasniji i jadniji,to su veci nacionalisti!! Da mi je skontati,kako to nacionalizam nahrani prazan stomak!?!?!?
Imaju zabrinute crte lica.
izdajnik
Komšić 2022! Moramo uništiti Tuđmanovu politiku u BiH!
Crnoj Gori želim svako dobro u okviru njenih granica. One zastave što se po ulicama crnogorskih gradova vijore, u BiH su donijele mnogo bola patnje i stradanja. E sad ovi što su te boli patnje i stradanja pretrpjeli, bolje da manje komentarišu a više se spremaju za ne daj bože. I ne vidim nijedan razlog zašto bi neko podržavap novu CG vlast li nekog Dritana? Koliko se sjećam, Milo nas nije napadao.
Uspio si nas prevariti više puta, kraj ti se bliži, mrziš džamiju i crkvu i javno si to rekao
Sejdo ti si cisto zlo i antisrpski rasista. Crna Gora je konacno slobodna i ide na ljepse staze. Ostavi nas sve na miru i zderi viski sa haverima.
pa cujte
Jedini način da se nešto pokuša izmijeniti u BiH jeste Abazovićev način. Nemoguće je skinuti ovdašnje mafijaše bez kompromisa na svim stranama.
Zeljko Komsic poznatiji kao Sejdo Bajramovic uopste nije Hrvat, nego je hinjski i podmuklo od strane Bosnjaka i SDA uporno podmetan Hrvatima godinama. Kao sto i Avazovic nije bas Albanac. E vi ste stvorili ovakve na Balkanu. Dakle vi i samo vi. A kao bumerang ce vam se vratiti kad Dodik nadje jednog ovakvog prosrpskog muslimana i polomi kicmu bosnjackim interesima u RS. E tad cete tek skićat i vrišćat, čuće se do Kozje cuprije ;)
Srbi spremaju novi rat, ko to ne vidi slijep je. I nece se smiriti nikada. NIKADA!
SPC kreće u novi rat, samo pitanje je kad??? na nama je da li da ih dočekamo spremni ili ko kurbani....
Kaze gdin Komsic: "Inače nam se može desiti ono što nam se desilo u Crnoj Gori. Kada đavo zaigra, onda je obično kasno." Dbgda i vama/nama djavo zaigrao, aBd vise, pa da vas se kutarisemo amin Boze
Drvo je izborni rezultat Djukanovica a suma je koliko ke tih glasova namesteno ili dobijeno pod prisilom gubljenja posla... Sad kad padne pada i ta vestacka podrska i tek ce se videti koliko su Crna gora i Srbija jedna famila, oduvek bili. Ne pomaze tu ni sva propaganda
Bez obzira na političke poteze koje povlači, sa kojim se neko slaže a neko ne, Željko Komšić je dokazani patriota. U pravu je ovo što kaže. Ozbiljan alarm je ovo za BiH državnost i sve stranke koji osjećaju BiH kao svoju domovinu,suverenu i nezavisnu.
Dokazani patriota???? Izdajica bih. Lazni Valter