Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tebe mi je Željko pun Q. Idi više u penziju, nestani sa scene. Otišao ti je glavni sponzor riđobradi, idi i ti.
E moj Željkonkoga si i ti naprimao u stranku. Rasformiraj odmah u Ilidži svoju stranku..
Zalosno je da covjek od zlatnog ljiljana dodje do dna bare
Ti, si, se obrukao kad, si, sa SDA koalirao, izdao si glasače, ti bi Memića lopova vratio, ha?? Ma mrš, i mi, smo bili u ratu, sad treba, se klanjati što, si bio i Fadilu aman zaaman bez prsta ostao, bili smo možda više izloženi, djecu danas ne možemo zaposliti jer eto nismo šehidi, mršte, se u p m lopovi manipulatori ovom glupim narodima
Ti si postao SDA otrnjak
Puši ga Muzur Gülenovac
Pa zar ovaj nije pres'o iz SDA kod Semse?!?
da ce Komsiiic biti sa Narood zna. nikad ne bih vjerovo prije recimo 7 godina. potpuni promasaj.
Kakva retorika ishlapjelog političara u smislu naši organi ne podržavaju njihove organe jer u suštini je to organski nespojivo tito ustani da vidiš svog neznanog sina željka eh što ga ranije nisi imao i poželio
Satraše se komentarišući ovde uzepejci i njihovi kerovi iz trojke pljujući na našeg ljiljana. Dzaba se trudite, provaljeni se. Za sta god da se kandiduje dobit će nekoliko stotina hiljada glasova. Ono što vi možete samo sanjati. Kompleksaši i izdajnici mi volimo Komšića patriotu, a vas preziremo i kad šmitova zaštita prođe i nađete se samo na ledini, naplatiti ćemo vam sve ovo što radite sa debelom kamatom.
Komšo naš, najbolji antiUZP pencilin!
UZP RADI I 2. SMJENU, POGLAVNIK IM OBEĆAO DUPLE DNEVNICE.
ko prekrši pravila stranke odma se ta osoba treba isključiti a mandat ostaviti da ga može naslijediti sljedeći po broju glasova
Bica clan predsjenistva kad mu istekne ovaj mandat, pnih 16 godina. Moze li se neko sjetiti 3 pozitivne svari koje je uradio za 16 godina? Racuna se i «udaranje po prstima».
Blokirao donošenje izbornog zakona, natjerao Mileta da usvoji anp, onemogućio uzepejca da sjedne u predsjedništvo. Jel' dosta ili treba još?
Hahah ne zna se nista u tvojoj stranci, a sad vam valja NiP i SDP kad vama treba podrska za Celika u Hadzicima
Ja ne znam jesu ovo SDA primitivci sLJegli na klix pa pljuju po komentarima Muzura. Ja ne zivim u BiH, al skoro sam bio na Ilidzi. Lik je preporodio Ilidzu, malo je usro sa onim ukrasavanjem fasada na zgradama, al da se prekrecit. Ljudi o cemu vi pisete! Ispred zgrada u pejtonu sva parking mjesta oznacena. Malom alejom niko ne smije stolicu izbacit mimo onog koliko je propisano. Preuredili oko Gimnazije onaj rusvaj, prosirili plato. Svaka mu cast! Ober seljadio mrrs u tor!!!
Vole nasi politicari fotelju vise nego ista na svijetu.Da nisu malo poranili s kampanjom,doduse ona uvijek traje samo je intenzitet jaci ili slabiji.A vole i surovati posebno sa vlasnicima gradevinskih firmi,zasto to?S njima se najvise keze kad potpisuju ugovore,zasto to.