Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO neće nikoga spašavati. NATO je za vrijeme vojnog udara u Turskoj samo sjedio po strani i nijemo posmatrao događaje - štoviše, podržali su vojnu huntu a Tursku su pustili niz vodu. Htjeli su Tursku sjbat ko Libiju. Nema mira i sigurnosti dok se ne napravi Armija. Ne treba nam NATO nego snažna Armija BiH i policija!
Hoće. Turci su, eto, budale, pa to ne znaju. Zato i kažem, nama Bošnjacima treba sopstvena Armija i jaka policija.
Ta će Hrvatska bolan, prošli put kada je krivousti UZP-ker iz Zagreba poslao HV u srednju Bosnu, vratili su se bez gaća. Ako ste nam vi neprijatelji, mi mirno spavamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Samo Srpkinja Srbina Spasava Plckom od tvrdog Turskog Qurca.
Glupave Bošnje ne znaju da sa povlasticama dolaze i veće obaveze i odgovornosti. Ne kaže se džaba "dobro pazi šta želiš". Nitko vas Bošnje neće branit a vi da sjedite i uživate. Morat ćete Bošnje ić i ubijat svoju braću po Bliskom Istoku.
NATO je garant mira i stabilnosti u ovoj zemlji. Iako kosta 1% bruto nacionalnog dohotka, vrijedi svake marke, to ce osigurati da rata ovdje nema narednih 100 godina, pa neka onda politicari zveckaju kakvim god oruzjem hoce, nece moci nista uraditi, a pogotovo susjedi sa istoka i zapada! Naravno, napraviti i ojacati Oruzane Snage BiH sa jos dodatnih 50000 vojnika, tenkovima i cime sve ne, da se mozemo braniti od mogucih agresora!
samo nato savez 💪
Koji NATO? BiH treba vojnu neutalnost i jaku policiju, a ne da novac daje za vojsku koja je bezeze i nepotrebna!
Ma , gosp. Komšiću: bjelodano je jasno šta se igra od strane Milojka &comp. , a to je ; uđi u sve institucije na nivou BiH i svojim radom ( neradom) ih blokiraj..., a stalno drugog optužuj za to , i čekaj pogodan trenutak da međ. zajednici prekipi i da onda ona uvaži stavove " šumske"...! To se naravno neće dogoditi , ali sigurno hoće usporiti razvoj države , i sviju baciti u očaj bezberspektivnosti ..
Najgluplji politicar na Balkanu!
Ma kakvi ovdje idioti žive ni NATO ne pomaže. To kad im baciš kost da ratuje to će ratovati da je 100 NATO-a.
U pravu ste, predsjedniče.
Slazem se Zeljko ali to navlacenje NATO konopca sa jedne na drugu stranu i te kako odrzava sadasnje jahace apokalipse na povrsini politicke scene posto i neznaju nista drugo ni pametnije a ni korisnije da ponude svojim vrlo poslusnim stadima cija jagnjadi svakodneno izvoze GRATIS iz ove drzave.
“BiH u NATO znaci nema vise rata u BiH”. Jedini faking razlog zasto srpski predstavnici ne zele u NATO, prica o bombardovanju je ofucani kliše.
strah od sukoba ne bi bio.....da ga vi ne podsticete stalno.....narodu je do rada i normalnog zivota a ne do sukoba i ratovanja.......
@3746754Dominira ocigledno nemas pojma sta je rat
@OOglefalce mala ispravka....narodu je do nerada i normalnog života 😉
Ublehaner svaki mjesec debelo naplati demagogiju