Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bices opet u predsjednistvu, glasam za tebe iako samo zbog HDZ-a, Covica i Milanovica.
Naprijed zlatni ljiljane..uz tebe smo!!
Pridruzujem se glasu za Komsica u inat Covicu. Takodje glas zasluzuje i Efendic. Ovo sve ostalo katastrofa, vlast ne valja, opozicija sposobna jedino za medijsko prepucavnje. Jedini Efendic suti i radi svoj posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Komšo je tu da ucvrsti HDZ u parlamentu i domu naroda. To ono ide kao ako je on protiv Covica namjerno mi cemo svi za Covica i eto HDZ bolje prosao nego sto je mislio hahahahaha.
KAMENJARSKI SRBI, LAZNI HRVATI NA FIKRINIM RESPIRATORIMA. ZELJKO PREDSJEDNICE NAS, JOS UBJEDLJIVIJE CES POMESTI KONKURENCIJU. DRAGANU COVICU JE BOLJE DA SE I KANDIDUJE, NEKA SIKCE ISPOD KAMENJA.
kako god oni dobiaiu (ogromne) pare a ti bosljo se veseli i naviai
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zivotu bio pionir i poslije clan predsjednistva i to je to
Ima li odvratnijeg i ogavnijeg lika od tebe? Samo naprijed, do konačnog raspada
Mislim da je Čović i HDZ sam sebi pucao u nogu.
Ako se slučajno i ne održe izbori, ti ostaješ na toj poziciji do daljnjeg
Budi bracika, i treba da budeš.
Moj glas imaš,iako nikada nisam glasao za tebe.
Hoce li biti trijezan kad se bude kandidovao
Janjičar je sam dektektira problem sa Hrvatskom i nalazi ga u sebi, jer Zagreb odbija komunikaciju dok je on u predsjedništvu. I opet najavljuje kandidaturu. Sad se totalno ogolija dokazujući da je njemu bitnija stolica, nego BIH i Hrvatska. I da je taj u stanju prodati i moral i vjeru i državu za svoju korist. TEŠKO nemoralana osoba.
Dobro mu, ne radi ništa korisno, laje povremeno, loži narod
Nikad više za tebe glasati neću izdajico bakirova ulizico!
Mi biramo Komšića, a imamo Hrvata Osmana Mehmedagića Osmicu koji se izjašnjava kao Hrvat. I bolji je Hrvat od Komšića, a odlično se slaže sa našim Bakirom i Sekom.
Kandiduj se,glasati za tebe necu.
Jel ovo onaj sto redovno ide po instrukcije u Vatikan a Bosnjacki intitut mu smeta.Ili je onaj sto zastupa gradjansku drzavu po Sarajevu a ne pada mu na pamet da ide u Hercegovinu.Hej moj Bosnjo radi ti po Bingu i Amku onje smjestio SVOJE po Sarajevu.
Hahaha.... Koji hajvan. Predizborna parola Sejde glasi " NEĆE BITI PELJEŠKOG"
PoTurceni Vlasi glasajte za Sejdu, on ce napraviti jos jedan Peljeski Most i tuziti RH 🤣🤣🤣🤣