Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji si u svemu od njega, kao čovjek, kao političar, ljepši, pametniji, obrazovaniji...
U za dron ste spremni 😂😂😂😂😂
Komsic ga odmah procjenio da je covjek od interesa i da je samo sprdnja. Mene stid ispred Hrvata koji su glasali za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hahah ne odriče se ovaj 6 milja bez rada... i tata bi sine
Komsic 2022
Komsic 2022 spasava BiH
Ima jaran problema teski. Sta je bilo milanovanovicu , eu vam zadala da morate EUR valutu uvesti. Tesko je oprati ukradene kune de se pretvore u eure.
Maa hajte molim vas
Željko, jednom si me za*#b@o i nikad više neću glasati za tebe. A glasanje bi svakako trebalo da je ozbiljniji čin od čorlućenja drugome. Ali, za ovog piceka si veličina i mudonja, to ti priznajem.
Kaže kroner koji je kao političar poznat u potezu Bosanski Petrovac - Stolac - Goražde - Tuzla - Doboj. U Posušju ne znaju ni tko je on.
Tjerajte sve ove susjede iz BiH . Kako si izaberete tako će vam biti.
I čudim se da netko poput gospodina MILANOVIĆA može biti jaran s takvom budalom i alkoholičarom!
Jos nisu skontali u Zagrebu i Beogradu ko su Sarajlije daim objasnis prode godina dana!?
Smutljivci, izdajice ideja social-demokracije obojica...sve za svoj interes i vlast...nesto kao i Dodik!
Smeće od čovjeka
Njih dvojica ko da su prekinuli, pa sad laju jedan na drugog
Mali tito uživio se u ulogu
Kad pogledam politicare ex Yu drzava proteklih nekoliko godina, nevjerovatno je koliko nenormlanih likova vode drzave. Vrlo je tesko odabrati sampiona primitivnosti. Svi kontaju ne moze gore od Kolinde, kad se pojavi Milanovic. Sve kontas nema nista gore od Vucica kad odnekle izmigolji Vulin. Sve psihijatrijski slucajevi
Mali tito uživio se u ulogu