Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLATNI LJILJAN🇧🇦⚜
@TuzlanskiRambo.... Možeš li nam konkretnije pojasniti kako bi svoju zamisao proveo u djelo na 75% teritorija BiH gdje nemaš baš nikakv utjecaj, ili si mislio samo na Federalnu Republiku BiH ( Sa-Ze-Tz + dio USK ). Jbt. fakat šupljiraš u svakom svom postu.
Kako da neki ne priznaju Komsica za hrvata a priznaju Josipa Broza za kojeg je CIA ustanovila po naglasku da je rus ili poljak?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Samo im ispričaj kako je Fejzić iz Goražda, gdje živi 26 Hrvata, naglo postao Hrvat i zauzeomjesto u klubu Hrvata doma naroda. I podrška stiže jača nego ikad.
o tome ti je i govorio a sto ti ne razumijes to je tvoj problem
Nije bilo ni Fejzića ni problema sa "izbornim" zakonom 2003 godine, pa što je Jelavić stvarao paradržavu pa je morao da interveniše SFOR? Šta na to da se kaže?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan je Željko Komšić(BOSANAC) a još hrvat(katolik))LJUDINA OD ČOVJEKA
Normalnim i dobrim ljudima nije ni bilo potrebno objasnjavati situaciju u BiH jer ta tzv. konstitutivnost naroda je kategorija koje ne postoji nigdje na svijetu a u BiH se koristi samo da bi vlastodrsci (mafiozi) sto duze ostali na vlasti. Sta ovdje nije jasno?!
Priča li ovaj skupo plaćeni lik ikad o iseljavanju naše djece, priča li o tome da smo najsiromašnija zemlja Evrope u kojoj mnogo gladne djece ide u hladan krevet, u kojoj skupljamo novac za liječenje djece, priča li o tome kako da se nađemo oko zajedničkog interesa? Ovakve tipove decenijama plaćamo da nas handre. Ispadoše oni neki playboy-i. A mi ona druga, donja strana.
Drzavnicki.Bravo Z.Komsicu!
Bravo predsjedniče!
Koji krelac majko draga čovjek koji mrzi vlastiti narod
Koji narod idiote? Hoćeš da kažeš usta**.
Obavezno se kandiduj, ne treba nam još jedan kvisling u Predsjedništvu. Vučić je ugurao svog, a očito bi i Milanović svog da prave sporazum Cvetković - Maček.
Čuj alati susjednih država, pa to nam je Ustav, do kada će ovaj uhljeb da živi od pričanja gluposti, 20 godina je skoro na funkciji...
Ja želim državu kakvu imaju i drugi krenuvši od Hr pa dalje i da glasam za koga hoću a ne nekog iz tora moga. Opet ću glasati za Željka ako se kandiduje a od Bošnjaka ne vidim nikog ko bi nas mogao negdje odvesti.
A gdje nas to Željko vodi već skoro 20god.?
Njega bi tribali kazneno progoniti radi pokušaja brisanja konstitutivnosti. To je brisanje naroda, vjere. Totalni debil.
A šta je to ta konsti'ivniost? De nam kaži majstore.
Cuj,moje zemlje,ja patriote na 23%,ko pusti njega da kmekece...
Ako ovako nastavi, "zlatni ljiljan" ce biti zabiljezen kao grobar BiH.
Svaka ti na mjestu. Ništa oduzeti ni dodati. Kandiduj se Željko ponovo, da te izaberemo jope!!
Bravo, ponovni članu Predsjedništva i Predsjedniče Bosne i Hercegovine !!! Tebe ćemo opet izabrati, ne interesuje nas vjera !
Da li će protiv gospodina Komšića biti podignuta optužnica zbog podrivanja Dejtona i raspirivanja međunacionalne netrpeljivosti?