Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha...e ovaj je baš komičan lik...ev pingvina opet (pošto sve je moguće da je samo Hrvat nije...)...pa što ne izaberete za ozbiljno ovog lika ponovo glasovima Bošnjaka da bude predstavnik Hrvatima...da se cirkus kompletira...za Željka sam siguran da će mu biti dobro u naredne 4god,za BiH ne znam...nisam baš optimista...al baš bih volio da ga izaberete...
@kokakolasiveboje ....naravno,naravno...sve pet...nećete vi moći iz Sarajeva poviriti kakvu politiku vodite i što u školi učite...nego je li vama jasno da neootomansko razdoblje važi samo oko Ankare i sl.,daleko je Erdogan i majka Turska...
@kokakolasiveboje Bošnjaci su Katolici i Pravoslavci, misterij je nagli prelazak velike količine grla na islam 90-ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi zalimo one mandate sto si proveo u drzavnim jaslama, milione sto si uzeood naroda na guzove, a nisi nista uradio. Mene bi nakon svega bilo sramota izaci narodu na oci. Fuj gamad jedna
Jedini politicar bez oraha u dzepovima. Uvijek igrao otvorenih karata i svima argumentima zacepio labrnje. Do pobjede ljiljnu nas Bosanski 🇧🇦
NAPRIJED ŽELJKO DO POBJEDE
e kad se u bliskoj buducnosti, nakon sto se ova drzava konacno raspala na 3 dijela, putnik namjernik naleti u "Jagodi" ili nekom takvom prigodnom lokalu na Zeljka uz casu konjaka (Badelovog, ipak je on rvat) i slusa ga kako ponavlja vec izlizanu "eh, ne bi vi nista podijelili da nije bilo mene ... i dan danas bi BiH bila cijela da ja nisam izabran i da nisam zakuhao sve ovo ... a tko mi to priznaje? kao i uvijek, najveci heroji su nepoznati ..." :-)
kralj
Eto jeste oboje bitni nešto...
Šuti kukavče, čuće te... jah...
SDA TROJANKI KONJ. srecom ti si svoje odsvirao. unistio si i sebe i taj df svojom sebicnoscu.
komsic je u pravu za ovo iz zagreba sto se namece preko trojanskog konja covica i hdz ... koliko bolesno, pa HR je u tolikim problemima a i dalje generiraju krize u BIH i izravno su narusili DEJTONSKI sporazum koji su potpisali kao ucesnici rata u BIH ...srbija ga je odavno prekrsila a svi u dogovoru to sada rade da BIH podijele ... KOmsic kakav takav je bolje rjesenje od covica ..ali bi volio da zelenika pobijedi..
Imas potencijala...ali si preslab moj komsicu...mala bara a puna krokodila...samo sto ti spadas u ribice :(
Čović 5%, Fahro 7-8%. Hajte molim vas! Samo mi je žao što se Zlojo i Nikšić nisu pojavili na megdanu, već podmetnuči Bečirevića. Nikšić će na kompezacionu listu i ope na dobru lovu. Ma ja! Zlojo doduše nikada nebi prešao ni deset hiljada! Da!
becirovic nije podmetnut nego ga je izabralo 27000 ljudi na referendumu za razliku od ove licemjercine koja se sama kandidovala a do nedavno govorio kako pozicije nisu vazne. ako i se iko zgadio to je onda ovaj komsic. stranka mu ni cenzus nece preci.
@AGA10 - ma znamo se još od prije 30 godina. Ima li nekoga koga Zlojo nije podmetnuo iz SDP, a da je još u SDP-u - N E M A ! Nikšić je njegova škola, a o Čengi i još gomili nespretnjakovića, tek!
Tvoja politika Komšiću je prošla nisi ništa uradio, a imo si priliku.
Nema izbornog zakona međedu...
Ko ti je " kriv" Željko? Smetao si ti njima u ratu, pa poslije rata, a sada te! Neka pravi Kolinda veliku hrvatsku, ali na kat / sprat/ u visine. Da se širi, može još po moru, zapravo pod morem! To je Dulina poruka Vučiću od prije neku noć!
Ovaj Komsic decenijama supljira...taj covjek je samo od suplje a od djela nula...Ali ako mu se pruzi prilikaa...ode sve u helac ...
sarajlija 11 - onaj Čudičkin i Peđin pulen, što prijeti ako mu ne nafataju 200000 glasaova, da će odmah spakovati kofere i otići, je šansa i budućnost Bosne?!?!
veoma bitna informacija,sta mi imamo sa kolindom
BudiKaoSaban1 - ništa mi sa njom nemamo, daleko joj kuća. Vidiš li da je trznula na Željka - valjda bi sa njim nešto pričala, a ovaj neće i neda se!