Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su Zeljko Komsic i Mustafa Ceric pravo osvjezenje na politickoj sceni BiH. Obojica su miljenici sirokih narodnih masa, mladi i perspektivni, a jos uvijek nisu bili u prilici da pokazu sta znaju. Ne zna se koji je posteniji i pametniji. Bilo je krajnje vrijeme da sansu dobiju mlade, progresivne snage. Sa takvim ljudima, buducnost Bosne i Hercegovine je osigurana.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHH, BRAAAVO!
ahhahaha e sto me nasmija, svaka cast za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jaj, ko da nije u vlasti bio, s ovom pričom... idi ubleho Božija, kani se ćorava posla. Doš'o si, nisi uradio pod milim Bogom ništa, košto si budžet milione i ti s svojom platom, haj majke ti makni se.
meni se zgadio kada su njegova 3 dzipa zaustavila saobracaj na onoj raskrsnici kod zemaljskog muzeja kako bi on otisao na kafu kod tite. nikad vise za njeg glasat necu!
A ostavi nam Lagumdžiju, Izetbegovića, Dodika i Čovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj se ubio za ministra u Komšićevoj vladi
http://www.vijesti.ba/files/news/2013/Mart/kusturica_velika_319514735.jpg
U PRAVU SU KATOLICKI CETNICI DRAGANA COVICA I SLJEDBENICI KATOLICKIH CETNIKA MATE BOBANA I BEBOUBICA IZ PROSLOG RATA, ZELJKO KOMSIC RADI ZA NJIH, ON DAJE KATOLICKIM CETNICIMA ALIBI ZA KRADJU BOSNJACKOG PODRUCJA. NARAVNO NI KATOLICKI CETNICI NISU NEVINI, ONI MAJORIZIRAJU BOSNJAKE GDJE GOD STIGNU I MOGU, ALI SVEJEDNO, NEKA KOMSIC SE UCLANI U HDZ AKO GA VEC TOLIKO VOLI I AKO RADI ZA NJEGA!
GLAVNI KOMSICEV ZADATAK JE ALIBI ZA KATOLICKE CETNIKE DRAGANA COVICA DA PRAVE TRECI NA BOSNJACKOJ ZEMLJI, TACNIJE DA UBIJEDI STRANCE DA HRVATI TREBAJU IMATI TRECI NA 35% BOSNE, TAKO DA SE BOSNJAKE STRPA NA 16%. TAKAV JE PLAN, VIDJETI CEMO HOCE LI IM USPJETI!
KATOLICKI CETNIK COVIC PROGLASIO DF BOSNJACKOM PARTIJOM, TACNIJE USRAO SE KOMSICA OPET. TO JE FENOMENALNO, ALI NIJEDAN KATOLICKI CETNIK HDZ-a NE SMIJE OTVORENO NAPASTI KOMSICA NITI IM ON ODGOVORA? BAS CUDNO? PRVO SU ZLAJU OPTUZIVALI DA JE ON KRIV STO IM JE KOMSIC UZEO MJESTO U PREDSJEDNISTVU, E SAD KAD KOMSIC NIJE SA ZLAJOM, SAD VISE NIJE KRIV ZLAJA, NEGO U GLOBALU BOSNJACI, JER ZNATE KOMSIC KOJI JE PREDSJEDNIK PARTIJE DF, JE ZAPRAVO PREDSJEDNIK "BOSNJACKE" DF?
KOMSIC SAMO NASTAVLJA DAVATI ALIBI KATOLICKIM CETNICIMA DRAGANA KLEPTOMANA COVICA. POGLEDAJTE I DEBATE, KOMSIC NE DEBATIRA SA KATOLICKIM CETNICIMA, NEGO SA IZETBEGOVICEM I RADONCICEM? JESTE VI SIGURNI DA KOMSIC NIJE IGRAC KATOLICKIH CETNIKA HDZ?
Mudar potez je da Žaljko bude nosilac liste . Donijeće mnogo glasova stranci.
Ja prokleta naroda brqco moja mila...godinama se kuka na vlast i lopovluk, nacionalizam i onda kad se pojavi covjek koji je bio u ratu na liniji umjesto u Turskoj, koji nije nacionalista i nema vilu na Poljinama, e onda on ne valja jer je takav zato sto jednoatavno narod nije navikao na takve ljude i opet ce otici i glasati za onog iz Turske s vilom na Poljinama jer tako treba, valja imati o cemu na kaHvama jadikovati naredne 4 godine.
bravo.
Ovi Zlojini mogu da se objese i to im je sve. A, Željko pogledaj malo bolje ko se sve sprema da se ugura u liste DF-a. Pogotovu oni sa nižih razina u KS-u!
najbolje vam je da vam komsica kandidiramo za muslimanskog clana predjednistva
Ma idi u pm Komsicu...
Željko Komšić predstavlja samo i jedino (neo)komunjare i udbaše, nikog drugog u državi ne poštuje. E zato ja Sarajlija kažem - dajte Hrvatima taj treći entitet!
udbaški titoistički pušikurci, sami vi minusajte
jao ovih pripadnika Foruma mladih SDP sto su placeni da daju negativne komentaer. kako vas nije stid
estakvirula, pa đe nećeš pitat Marjanovića koje je nacionalnosti, to se prvo pita
Ovi komentari mi samo pokazuju koliko su se prepali pojedini iz SDA i SDP. Naprijed Zeljko! :D
Tip je prva liga, cjenim ga od kad je rekao onom fašisti koštunici: dalje šape od BiH da ti ih ne bi otkinuo ! Svaka čast !
Vrijeme je i bilo, nikad te Hrvati ni birali nisu!