Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz RS bi zakocili Ameriku u napredovanju.
Opstrukcija deytona proglasit deyton nevazecim svakak je Alija pod pritiskom potpiso kao sto dodik voli rec da nevaze zakoni koji su pod pritiskom potpisani vrait se na na gradjansko uredjenje BIH ....
Jos kada cetvrti bude, pravo!
Upute i direktive iz RS-a su bile da se glasa protiv usvajanja budzeta, a Radmanovic je samo marioneta koja izvrsava naredjenja.
VIDIS OPET OVI BOSNJACI KOCE,JA NEZNAM STA IM JE.SVAKI PUT NEKA KONTRA :)
Da li ce se desiti ikada da se usaglase?Svakodnevno sa ovim ljudima mi propadamo sve vise i vise..
Nikad moja majo,ni u dobru ni u zlu.Treba otjerati govna!!!
Ovako nam je od rata na svim nivoima vlasti. Što je najtuznije za narod sve tri strane ne zele da bilo šta mjenjaju. Znači promjene u ovoj usranoj zemlji su moguće jedino silom. Sve dok budemo čekali da ovi mazlumi nešto promjene nema nista od toga. Kazu narod bira uvjek iste. Pa šta se narodu nudi? Koja to stranka nije " ista "? Svi su isti samo se razlikuju u tome koliki imaju pristup budzetu tj novcu. Evo Radončić napravio stranku, narod mu dao povjerenje na prvim izborima i nista. Ista stvar će se desiti sa DF od Zeljke Komšića. Ako uđu u parlament i oni će se vaditi kako je za loše stanje kriv Dodik ili Čović. Ovo je začarani krug koji nam je nametnut od strane zapada sa razlogom, koji je razlog u pitanju to mozemo samo nagađati. Vrijeme će pokazati čemu sluzi Deyton i zbog čega je takav kakav jeste.
OVOG KOMSICA TREBA IZBACITI I UVESTI STALNOG HDZ CLANA PREDSJEDNISTVA BIH.
A DODIKU DATI OVLASTI DA IZABERE KOJEG HDZ-ovca ZELI. ONO BAR DA SU OTVORENE KARTE.
Bez navijanja za RS. Radmanović j u pravu. Buđet nije razvojni. Samo će poriti sav nerad i nesposobnost Državnih institucija, parlamentaraca i na kraju i samog Predsedništva!
NIKO NIJE ZNAO DA JE DAREDEVIL , ZAPRAVO NEBOJŠA !!!
a protiv je bio član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović ----------------------------------- NIJE ON NIKAKAV CLAN PREDSJEDNISTVA BIH IZ REPUBLIKE SRPSKE, NEGO CLAN PREDSJEDNISTVA BIH IZ REDA SRPSKOG NARODA. GLUPA I ZATUCANA FENA, NIJE NI CUDO STO PROPADA.
DA S NJOM NE VLADAJU HDZ-ovci, MOZDA BI I IMALA SANSE, OVAKO, "ZVANICNA AGENCIJA NAM" JE ANADOLIJA.
Mali Zeljko se priklonio svom drugu Bakiru :)
tu je stvar potpuno jasna, rs će biti protiv svega što jača bosnu i hercegovinu i nastojat će oslabiti budžet državnih institucija a pojačati budžet entitetskih. klasična šema na rovarenju bosne iznutra. da li će im to proći zavisi od vanjskih faktora. ako vanjske sile ne skroje druge aršine za bosnu i hercegovinu njima (rs-u) je trpiti da su u bosni i hercegovini, a nama se nositi s tim da ćemo imati kočničara u bosni. no bosna je nedjeljiva, pa iako je slaba ipak je bosna.
Sta to jaca BIH,budzet koji sluzi za trosenje od strane grupe institucijskih oligarha ? Vidi se da si neki dijasporac koji pojma nema o situaciji u BIH.
svaki budžet služi za krađu, neovisno da li je na kantonalnom, entitetskom ili državnom nivou. vidim i da si jako pametan, dobro procjenjuješ moje političko gledište i poziciju iz koje promatram.