Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Sejdo ništa mu ne ide u zadnje vrijeme. Jedino mu ide redovna i dobra plata a svakako ga i zaboli za ostalo
meni nije jasno kako njima ide plata citavu godinu a imaju neke obaveze samo 4 mjeseca u godini kada predsjedavaju? ne kazem da se skroz ukine ali bio bi red barem 60%
Okanite se Željke.A ko je poletio da Jakovu prvi čestita. Cvija i Traktorista Bulidža.Raduju se saradnji CG i RS. Pronađite to pa komentarišite. Željko je najiskreniji patriota,borac za ideju normalne BiH.
Pa Komšić nas je posvađao sa cijelim svijetom, a on sam čak ne smije da kroči u 80% naše BiH. Fascinantan uspjeh jednog političara, ali njega baš briga, svaki mjesec 10 hiljada na račun i za jedan mandat pola miliona maraka, četiri mandata ukupno 2 miliona maraka. Koga briga za sve ostalo.
Jebg Bećire reče li ja daš pobjedit na izborima al ovo ti nije trebalo ,kuš pred rudu ,što kaze naš narod
Jebg Bećire reče li ja daš pobjedit na izborima al ovo ti nije trebalo ,kuš pred rudu ,što kaze naš narod
Mislite malo licemjerniji.Sve u životu,za poštene ljude je crno,bijeli svijet.Nema piskicu,kakicu.Sa licemjerstvom možeš se svako jutro pljuvati u ogledalo.
E neka je ovaj Slobin jastreb i kriminalac konacno izgubio.
Težak promašaj i dobar primjer kako ne treba da se radi. Mile je svojevremeno napravio slično proklizavanje kad je podržao Borisa Tadića... Srećom pa imamo eksperta na čelu Ministarstva vanjskih poslova. On će to izgladiti dok kažeš 'kolut naprijed'...
Ne, nisu trebali bit "mudriji".
Ma Mile i Željka su podržali Jakova tako da su oni to balansirali…ok je to sve, ne brinite nista.
Ma bosanskim glupostima nigdje kraja.Umjesto kod Erdogana i sa Vucicem po investitore oni se uhvatli ko pijan plota laznih obecanja sa zapada ,dok Borjana kod Pape sredjuje nam palestinu. Otrijeznite se jarani.
To govori da ova dva metuzalema nisu dorasli visoke poltike i svjetskih agendi.Komšić polupismen čovjek ,Denis klasični populista i tu sva priča završava.podržavati Đukanovića kojeg je svijet prekrižio jer je glavni diler bijelog za evropu a ova dvojica još mu podrku daju.Klasični dilteizam
Dva pitanja... zasto se nasi predsjednici mijesaju u interna pitanja druge drzave (malo licemjerno?) i zasto se uporno interesi određenih politickih sfera ili jednog dijela naroda izjednacavaju s interesima citave drzave?
Dva MOZGA
Becorovic ne najgluplji predsjednik kojeg smo ikad imali.
Komsija je poznat kao stari mudrac…sta mu bi ovaj put
Kao Srbi i Albanci, volimo se mi...
Trebali su da ćute. Šta nas briga koje predsjednik u Crnoj Gori dokle god ne zabija nos u naše poslove? Bilo kakav komentar pro-bosanski političara se vrlo lako protumači kao "muh džihad kalifat"