Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u BiH se konstantno vrse teroristicki napadi na budzet...od strane vlasti i njihovih uhljeba...
@yeba.mene.drzava ... haha... francuski ambasador izašo na stražnja vrata. prepo se da ga ne zaskoče muslimanski teroristi. 😂😂😂
Mostar 1997.godine, Konjic 2002 ubijena porodica na Bozic,dignuta policijska stanica u vazduh u Bugojnu, mevlid Jasarevic puca po Sarajevu i policiji, napad na SUP u Zvorniku, ubijena 2 vojnika u Rajlovcu... Sta je ovo Sejdo ako nisu teroristicki napadi?!?!?!?
nevidite sumu od drveta
@skywalker23: A pokojni ministar Leutar?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da pitam redakcija klixa. Šta se to desilo u slučaju kad napišeš manje više normalan komentar i vidiš ga u svojim komentarima blijedo sive boje, a nema ga više u komentarima za članak?
France Estimated fighters per million people: 18 According to AP, "France has the uncomfortable distinction of being Europe's leading exporter of jihadis — nearly 1,600 out of a continental total of over 5,000, according to government figures."
@GoriKufer Bosnia & Herzegovina Estimated fighters per million people: 92
Komşoglu😂😂😂😂😂😂
Meni je Toma Zdravkovic bio gospodin ....pio je, ali je pjevao....mnogi ga slusali .... plakali .... voljeli ga .... Moj Zeljko, tebe nit ko voli niti ce ko za tobom plakati .... Tomo je svoja pijanstva posteno zaradio, to je jako bitna cinjenica :)
da stavimo listu sela i gradova gdje se viore ISIL-ove zastave?
Zbog toga sta je rekao jedan francuski jalijas, potroseno je vise od 300.000 KM na razne sastanke o pravdanju :) kakva hrpa kretena!
Je li popio sta prije sastanka da se okurazi ili na suvo?😂 Joj cirkusa majko mila😂
Ali gospodine Komšiću, ja se izvinjavam u ime predsjednika ako je na bilo koji... - Ma materi se izvinjavaj.
Recite istinu; Francuski ambasador je izašao na zadnji izlaz zato što je bio uplakan pa ga bilo sramota medija. Priča se čak da je imao modrice po vratu.
Kad ce vec jednom neko reci da je car gol, tj da nema za nas EU?! Koji je zaokret u politici?
Nema napada al ima vehabija
ima jaro i cetnika i crnokosuljasa, neofasista svih vrsta. Pa njemačke novine pišu da je Hr leglo fašizma
Ok rakijo šljivovice ljutaaaaa...
U galskim medijima nema nista o izjavi i ovom sadrzaju iako su komentirali razgovor u The Economist-u.BiH je za njih nezanimljiv sadrzaj.
Ha ha pa kako ga nije sram kradljivac podmukli oteo Hrvatska prava
@Nikyx ....sram ga je ....zato i pije ....kako bi se ti osjecao da si jedini hrvat bez hr pasosa .... to je kao da postavis Bakira da bude u Ugandi clan predsjednistva .... crnac u dusi :)
Reci Makronu da smo Bosanci,a ne Bocvanci,
@Hirurgdoktor .... velike mi razlike u nprmalnom svijetu