Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prstima ga ljiljane
Hahah...protiv sam sejde....znate onaj moj čuveni komentar....pogledajte ovog komšića..kako mlati šuplju....kako je unovcio zlatnog ljiljana....itd.... Ali ovdje je sejdo vrlo dobro rekao....ušio je dodika....i nije ovo samo dodik reko da sipa lug...vec ljudi...on je kao djete....jel shvatate da vas vodi djete-i zasto ste dozvolili to? Zato što ste i sami djeca.Zato narod bjezi na zapad među odrasle ..da zivi zivot dostojan covjeka.
Komso ga nevadi, bravo Ljiljane
Bil malo opet streljali ljude po kanalima?
Hahaha Željko je legenda, on kad ti ga šukne, šukne ti ga do balčaka 🤣
Ima ljiljana još...cvatu...bujrum opet u avliju, al tu bi mogli i ostat😉
traktor,traktor ,traktorce vozi Mile mot..pravac preko Drine ,,jesi pregledao traktor,gorivo i paljenje da nece da izda ...kuku crni Mileee
Prva pametna komsica a najvjerovatnije i zadnja. I corava kokos zrno ubode
Ovih dana je 28. godišnjica potpisivanja savezničkog sporazuma između Armije BiH i Srba po kojem je Alija, prvi u svijetu, priznao pravo Srbima na Republiku Srpsku. Alija i Karadžić su tada odlučili kako i RS i muslimanska republika moraju imati izlaz na more?!
Tako je ljiljane, reci mu bajke su na trećem spratu…
Jeli to onaj Trump što mu je Dodo poslao Cvijanovicku na inauguraciju pa se slikala negdje u masi 2km daleko od bine? Usput su joj uvalili i crnu listu da ponese svome šefu Dodi…
Bosna je neodrziva umjetna tvorevina koja se treba razmontirati.
Ajde, razmontiraj frajeru....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ko se zadnji smeje....
Neka pokusa genocidna ocjepljenje onda ce upamtiti za sva zlodjela sto su radili nad neduznim civilima Bagra naoruzana od JNA mislila da je sila.
Sejdo
Čini se da hoće za sebe kaže da je inteligentan. Istovremeno otkriva da mu je ta njegova inteligencija jako krhka i osjetljiva. Lako se vrijeđa. Političari imaju svoj žargon, isto kao fudbalski komentatori. Svi vrte iste izraze. Valjda kontaju da mi ništa drugo nismo u stanju shvatiti? Čim ih puštamo da nas, na iste fore, handre decenijama.
Čovjek iskren
Zovi nocne kurjake da te izvuku iz .ovana😂😂😂