Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne Zeljko..on ponizava tebe,Daferovica,sve gradjane ove drzave koji kroz poreze izdvajaju pare za sve ovo..Ali vi sutite i govorite kako ponizava sebe i da je dosao u corsokak!?Znas li kokiki broj gradjana koji vole ovu drzavu i ovaj grad,se poslije ovoga osjaca jadno??Zapitaj se malo..
ja se ne osjecam jadno ne znam zasto bi bili trebao?
Mogu li ja odgovoriti na pitanje? Onoliki broj građana voli ovu državu i grad koliko ih je trenutno na protestima protiv Dodika i ismijavanja institucija. Hvala, doviđenja, i ugodan boravak u komforu tvoje sobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj sebe ponizava. Ako ti nekontas da ponizava i tebe i da je i tebe popisao onda nesto nije uredu s tobom.
Baš si Sejdo jadan, baš jadan
Izgleda da vi Dodiku nista ne mozete. Osim da laprdate.
treba mi neki chrome filter za rijec "komsic" jer bih stvarno zelio filtrirat nepotrebno laprdanje. Ni jedan clanak vezan za ovu ublehu nije imao nikakve koristi
SEJDO
kada bi čovjek htio da bude otrovan do kraja rekao bi da je i napredovao. Od gusli Radovana Karadžića došao je do harmonike", zaključio je Komšić.
E moj zlatni ljiljane tako si se i u ratu pokazao,samo laprdaš i uživaš,odreci se 500 KM za ljiljana ima gladnih boraca
Pijano zar ne vidis da bas tebe pravi BUDALOM. Bravo DODO razjebi ovu izmisljenu tvorevinu...
Ni države ni državnika,svi ste vi za ku*ac
Sejdo se ovoliko bori za potpisivanje ugovora sa IZ da bi mogao da dobije slobodan petak da klanja dzumu.
DODIK JE PONIZIO SUVERENA I NJEGOVE INSTITUCIJE A NE PREDSJEDNISTVO KAKO DZAFEROVIC TVRDI, MORA SE ZNATI DA PREDSJEDNISTVO PREDSTAVLJA SUVERENA A NE NARODE I SAMOG SEBE,
Brišete komentar koji je bio top. Toliko. Žalosno.
Tamam je to za Dodin intelekt.Harmonika,rakija,čvarci,slanina i šator.
Ako bogda Komšić i na sljedečim izborima u predsjedništvu, aBg. Zaslužio je jedini Državu Bosnu i Hercegovinu uvijek predstavlja ispred svega.
ko kakva babetina izgleda
Najvažnije jeste da Bosnjaci ne nasjednu na provokacije.Kada Dodik pokuša nasilno zaustaviti državne organe u sprovodjenju zakona onda imamo puno pravo djelovati.Do tada mir.