Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite da se mogu dogovoriti. Hvala šefe na povećanju.
svaka vam cast! spavas li mirno penzioneru sa 345KM, pa obet glasaj "za svoje" samo sisaj ovce
pa ekstremni uslovi, nikad se manje nije radilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Željko klošaru....izdajnik si do kraja, u svakom pogledu.
1800 potrosacka korpa a njemu plata 4-5k, dodje u granap i moze ga cijelog iznijeti.... a ja kad udjem u granap koji zaradjujem 600km, kontam cokoladu kupit.... pa dok hodam granapom kontam gdje cu jos 1200 za taj mjesec zaraditi pa skontam da mi cokolada ne treba.... i pitaju se zasto odlazim?
stoka
Povecali plate zbog posebnih uslova na radnom mjest? Poderale se fotelje pa dobijaju vece plate zbog dusevne boli?
E stoko za ovo ste giljotinu zaslužili! Da smo Francuzi davno bi izbila REVOLUCIJA i igrali bi fudbala vašim glavama, ali ne, mi smo stoka koja vas plaća da nas blokirate u napretku...
To će stvoriti Alija Sirotanović,koji ne zna zašto je bio udarnik i za koga.Da se čovjek upiša od smjeha ko danas i zašto broji lovu a nije ništa učinio da se ona stvori.Liči mi na kauboje koji presreću karavane i pljačkaju ih (i bili su kudikamo pošteniji od ovih današnjih kauboja,jer su bili svjesni šta rade,imali su ponos i prkos).
Povecali samo za 600KM sta se bunite odmah...a ti bošnjo, srbine i veći hvatino od onog iz Zagreba radi za 600KM...i šuti...a tako nam i treba kad nam je mozak ko u pilića...
Bas lijepa vijest za 107 zaposlenih koji zive bolje nego u Njemackoj.
puuuuu ,mater vam vasu gladnu ! #samokazem
Moro je Komšić povećati zbog NAP puta BiH, more bit dobio ultimatum
OVO SU IM PRAVE FORE..DOGOVORILI SE 3 FEBRUARA,,A OBJAVILI DANAS DAN POSLIJE FRKE,DA SE NAROD NE OSVRCE NA TO NEGO STA DALJE.. KOMSICU,DZAFEROVICU SJEME VAM SE ZATRALO..
Aferim...
Samo da rata ne bude ludila među ljudima....i da nam ne naude da rata ne bude!
Logično
Kada ćete povećati plate uposlenim u institucijama BiH?
Cim povecaju plate u predsjednistvu jos koji put.
Toliko o blokadama. Znaju se oni dogovoriti kad je veci interes u pitanju.