Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bravo Komšiću :) bar nesto lijepo
Eee
gledaj SDA...ovca sto pucaju minuse :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce on u koaliciju sa Fahrom i sjebat ce sve ostale :D Onda ce biti hapsenja i pretresa porijekla imovine!!! Bit ce bjezanja iz BiH
nadamo se svi :)
hahhaha hoce hoce nije Zeljko paso travu od SANU i KOSA,Zeljko je Sarajevsko cheljade.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH treba jako Sarajevo koje je motor BiH ekonomije. Nadam se da ce DF Sarajevu brzo vratiti stari sjaj i napraviti istinsku ekspertsku vladu.
...želja, pa nemoj tako, jozla će prsnuti od muke...
Zlaja je malo nervozan
...mogu svi oni pred bravarom na koljena pasti...
U petak sam isao iz Sarajeva na sjever BIH,stotine seljackih autobusa sa slikama alije rahmetli je islo u SA da podrzi junca,Mamu im seljacku,trebalo im je rampu stavit,al gotovo je sad.
tuzla je do '78. imala rampe na ulazu u grad i zvale su se malte. jedna bila na brcanskoj, druga u solani a treca na ilincici. seljacima se izdavala boravisna dozvola sa tacnim vremenom koliko se mogu zadrzati u tuzli. najduze boravke su imali oni koji idu doktoru ili srednju skolu. i svi su bili obavezni da donose cipele u kesama jer nisu mogli u opancima na tuzlanske dzade :) zato primitivni nacionalizam nikad nije moga igrati bitnu ulogu u tuzli. jes nas zadnjih godina izvarao sdp al....lijepo smo im vratili jos u februaru.
hahahahahaha (Y)
Jedna je muka doći da vlasti, a 1001 odgovorno i pošteno vladati....
Uljepsa mi dan :D
Izrode ogavni
PORUCUJEM TI DA SKINES TU JAKNU I OBRISES DUPE NJOME ANTIBOSNJAKU MRTVI.
najbolja opcija i velika koalicija SDA i DF sa Roguzom.
Hebo te SDA
udri semsko koliko ti drago minusa od njih se ne zivi a ni od novina zvane havaz jedino oni sto rade tu,Bakir je gradu Sarajevu donio milion€ iz turske jednom podsjetom pa makar bilo to u autobusima sta tvoj donese.
tanko je to sve...Bakirova kajmačarska ruka je opet osvojila u ruralnim područijma i time najavila novo mračno doba...uostalom svejedno je, svi ste vi političari govna a mi ovce što vas slušamo
DF uvijek vodi !!! BILO KUDA DEEPFEAR SVUDA !