Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAjmi Ujedinjenje ljevice,eno Komunista Cipras je pomeo sve u Grckoj,znamo da je od Grcke krenula i demokratija,sada ce iz te kulturne istorijske kolijevke Evrope,da Komunizam dozivo svoj preporod. Smrt FAsizmu ,sloboda narodu!
Nikada jedno zlo ne dolazi samo nego ga prate i druga. Gledaj situacije u svijetu. Samo nam trebaju još Sjeverne Koreje.
Gdje su postojali,i Sdaovsva neznalice,Botu nepismeni?Naveci mi tu drzavu,to drustvo,u kojem je prije Grckih polisa postojala demokratija? Svugdje u civilizovanom dijelu svijeta bilo robovlasnicko drustvo,u ostatku vladao barbarizam. Demokratija je dobila rijec od Gecke rijeci Demos sto znaci narod,kratia znaci vladati,sto znaci da nije nastala kod truhlih Arapa nego bas kod Grka. Grcka ANticka demokratija je znacila da pravo glasa imaju samo clanovi senata,najinteligentniji sloj drustva,nesto slicno kao u Komunizmu cklanovi PArtije,a vidimo sta nas je snaslo kada svaka nepismena stoka ima pravo da nam svojim glasom unistava zivote.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
KAda uporedimo obecanje o Zlatnim kasikama,trgovinu teritorijama tokom rata,politicka ubuistva,pljacku Privrede Federacije,obecanje o 100000 radnih mjesta,sve to od kriminalaca iz SDA,pa svaki posten i pametan covjek zna koga ce podrzavati. HAjmo ljevioca,ujedinjenje!
Dobro ikako opstajemo...
Sve same izdrkotine do izdrkotina.
A socijaldemokrata i govana.Nije ovo vidjelo socijaldemokratiju
Go left !!!
Šta mu čestitaš ti si trebao biti na njegovom mjestu, kao predsjednik SDP-a?
Željko je to mudro i diplomatski izveo. Samo drži Nikšu na distanci, bar na dva metra od sebe, Hercegovci su to.
Ujedinite se i ne jedite više go.vna. Jači ste od nacionalističkih stranaka samo vam to ništa ne vrijedi dok ste rasuti.
divi ih na slici , nešto smrknuli pa ih svrbi njonja il su duboko zamisljeni
comrad
IDEMO RADITI!!! Demokratska fronta-Željko Komšić Ahihihihihihhiiiiii :)))
Evo ga crvenoglavi, sampion svih demagoga :))