Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Komsic i jeste najobicniji licemjerni politicar, kao i svi ostali. U tome ne zaostaje ni za Harisom Silajdzicem, Bakirom Izetbegovicem, kao ni za politicarima iz RS-a (Dodika ovdje ni ne ubrajam posto je to jedan najobicniji kriminalac i seljacina). Ali, ni mi kao narod nismo nista bolji... znamo samo kritikovati, a kad treba nesto konkretno uraditi, sakrijemo se u misju rupu i pametujemo iz nje. Izbori su najbolji primjer... izlaznost u Sarajevu katastrofalna.
Daxi, znaci nemas nikakv argument da odbranis Komsica, pa je tvoja jedina primjedba sto se ja nisam kandidovao?? Dobro, eto kriv sam za to sto se nisam kandidovao. Ali sta cemo sa Komsicem, tj. sa njegovom licemjernom poltikom gdje nam jedno govori a drugo radi?
Pa Rambo, kad si toliko pametan i znas kako rijesiti nasu politicku situaciju, sto se brate ne kandidujes na izborima. Lako je ovako srati po forumu.
Komsic je u stvari trostruka licnost. Deklarise se kao Hrvat, koristi to sto mu je jedan roditelj, tj. otac, Hrvat. Zatim, koristi to sto su Bosnjaci njegova glasacka masina, pa je na rijecima, ali samo na rijecima, za cjelovitu BiH. Medjutim, svaki konkretan potez kojega je povukao je bio u korist srpstva i posebno u korist Republike Srpske. Sjetimo se da je odmah poslije presude za genocid, kada su Srebrenicani trazli distrikt on zaboravio na bosnjacku glasacku bazu i zastupao da je \"RS gotova cinjenica\". Drugi put, kada su Bosnajci poceli da dovode RS u pitanje, kada je Karadzico bio uhapsen, opet nam Komsic zabi noz u ledja i stade iza RS, kao \"neupitne cinjenice\". Pametni narodi kazu: \"Talk is cjheap.\" (Rijeci su jeftine.) Aplaudirajte Komsicu kada stane iz BiH tamo gdje se nesto odlucuje, na samo gsje se govori. Isto vrijedi i za ostale Siljadzica, Tihica, Lagumdjiju, svi oni imaju istu taktiku, nama rijeci cetnicima djela.
HRVAT TI SI OBICNA BUDALA NISI TI HRVAT . TAKVI KAO TI TREBA NA VJESALA STOKO JEDNA CIGANSKA .
@Hrvat Stvarno ne razumim. Cim se neko (hrvatske/srpske nacionalnosti) zalaze za jedinstvenu BiH i ne siri mrznju na nacionalnoj bazi on je odmah izdajica svog naroda, poturcen vakav nakav. @Hrvat, ti jedan obicni usrani fasista. Fuj stoka jedna!
DZAFEWRE KOMSICU NEMAS TI STA CESTITATI HRVATSKOJ... TI SI IZDAO SVOJ NAROD I PRESAO NA ISLAM...
Ja se prikljucujem Drogbi i Akademiku ja sa velikim optimizmom da ce ova srpska sekta ubrzo pod krusku kosto im je propisano!!!!!
Želim čestitati svim građanima Republike Hrvatske Dan nezavisnosti. A ovim frustriranim nacionalistima poručujem da zaobiđu ovaj portal.
Sta se ovaj mish Komsic utrpava covjeku. Lako je cestitati. Sto nije napravio frku kada su izbacili 2080 Hrvata iz Posavine sa birackog spiska u Derventi ako vec kaze da predstavlja Hrvate? Na muci se poznaju junaci, a ne na rijecima. Ljudi to vide, pa je Hare ovako riknuo. Uskoro ce i Zeljko.
Hvala BiH !
SVE ČESTITKE SUSJEDIMA, REPUBLICI HRVATSKOJ! PREDSJEDNIK HRVATSKE MESIĆ JE KRALJ I LJUDINA, PRAVI PATRIOTA, VOĐA, STRATEG I VIZIONAR!
Stipe, ljudino, i ja ti cestitam...blago vama, vi se oslobodiste srpske stoke....