{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Komšić čestitao Mesiću Dan nezavisnosti Hrvatske

F
7.10.2008. u 16:06
0
13
Komšić čestitao Mesiću Dan nezavisnosti Hrvatske
0
Komšić čestitao Mesiću Dan nezavisnosti Hrvatske
Član Predsjedništva BiH Željko Komišić čestitao je danas predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću Dan nezavisnosti R Hrvatske.
"Čini mi posebno zadovoljstvo da Vama i svim građanima Republike Hrvatske mogu uputiti najtoplije čestitke u povodu velikog praznika Dana nezavisnosti, jednog od najznačajnijih datuma novije hrvatske povijesti. Veoma nas raduju ukupan napredak i postignuti krupni rezultati moderne Hrvatske na putu ka istoj porodici evropskih naroda kojoj stremi i savremena Bosna i Hercegovina", kaže se u čestitki Komšića.

On je istaknuo da se odnosi između BiH i Hrvatske, dviju susjednih, bliskih i vrlo prijateljskih zemalja, razvijaju na obostrano zadovoljstvo i za dobrobit naših naroda.

"Postoji još niz neiskorištenih mogućnosti za viši stepen saradnje, razumijevanja i uvažavanja interesa dviju države zajedničkim napretkom ka istim ciljevima. Zato s posebnim poštovanjem želim naglasiti da visoko cijenimo Vaša nastojanja i aktivnosti na jačanju ukupnih odnosa između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Koristim se prilikom da Vas zamolim da prenesete svim državnim organima i institucijama Republike Hrvatske moje najsrdačnije čestitke za praznik Dan nezavisnosti", kaže se u čestitki koju je danas član Predsjedništva BiH Komšić uputio Mesiću, saopćeno je iz Komšićevog ureda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: