Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo izjava sa Shankanja 😂
Novinar ja razgovarao sa njim ispod shanka koji je rezultat shankanja
Novinar ja razgovarao sa njim ispod shanka koji je rezultat shankanja
Prica covjek koji vjeru za veceru proda al u pravom smislu ti rjeci
@zalostoddrzave Komšiću kad ti je sunet?
Paddy je bio ljigava hinja, kao što su i svi Englezi. Pola planete su držali u ropstvu a sad glume moralne vertikale.
Forum mladih SDP-a ... https://www.bhtelecom.ba/mobile_portal_news_item0+M531597a1aaa.html Ali shvatam ga, bio je pijan i ne sjeća se. :-D
Otidji mu Zeljko na 40 dana
Ajde ba ne lupaj,ta budaletina je hostapler bjelosvjetski,pa on se igrao ovdje,sam je to priznao,da je izmisljao probleme ,covjek je to napisao na kraju krajeva,to je jedan obicni ker
Jedini koji je bio na konkretan i odlucan a bio je na putu, da smlavi fasizam i uvezene politike radi podjele ove zemlje je bio je Esdaun. Ali nadjose se neki EU pederi povezani sa svijetskim hostaplerima u Sorosevoj izvedbi kojima nista normalno i zakonito na ovom svijetu ne odgovara, nego haos i ratovi i kao ukuidanjem bonski ovlasti uvezose demokratiju i sve stade i kao sto je i za ocekivati stvari krenuse nazad prema 92-oj.
hebo ti peder Ešdaun majku tvoju dvoličnu i balijsku,lopovsku i alkoholičarsku.....prijatelj kroner ti krepo i dabogda i ti otišao za njim.....sejdo komšiću
Komšićev je osoba kojoj je dedo bio u ustašama, babo u „Titinoj“ partiji, a on sam na hadžu u Meki. Ratovao je u Makarskoj i okolici, a neprijatelj mu je uglavnom bio hotelski inventar. Unatoč tome, borit će se za jedinstvenu Bosnu do zadnjeg Hrvata.
Govori srpski, ima hrvatsku putovnicu, a i jedne i druge mrzi podjednako da ne bi nekog diskriminirao. Gade mu se ustaše i nacisti iako mu je jedan djed bio u SS-u, a drugi je stradao u Jasenovcu kad je pijan pao s osmatračnice, ali najradije zarađuje u Njemačkoj i Hrvatskoj.
Sveti otac se je izjasnio da je Dragan Covic i HDZ najveci problem ove zemlje.
Crko smrdljivi Englez. Sejdo kad ćeš ti, šta se čeka?
Cuo sam da je Komšiću ostavio vikendicu na Jablanici
HDZ-ovcima nisu sporni niti muslimani niti gradjani ili ateisti koji su im kao ideoloski neprijatelj i koje prozivaju jer Blaz Kraljevic je bio Hrvat pa su ga likviditali, nego bi trebali, prvo hrvatski sabor da se izjasne posteno sta im je glavni cilj, a cilj je samo u jednome, a to su teritorijalne pretenzije, radi kojih je i instalirana hrceg bosna i etnicko ciscenje da bi u narednom, bez drugih nacionalnosti imali vecinski izborni rezultat.
@mirsadgluhovic smanji dozu i prestani bajce čitati.
sta rade Vlasi i Hrvati na muslimanskom portalu,nemozete bez nas ni sekunde hahaha
Ovaj Sejdo bas pravi ublehanet
top boli vas Sejdo! mozak vam popi! samo o gospodinu piljite! :D
Dodo karaj ovog mentalnog bolesnika
Jest nam pomogao drama znaci ludilo