Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je nevjerovatno koliko gluposti može reć osoba na ovakvoj poziciji, znači nisi zadovoljan nemogućnošću da ukineš prava Hrvata a sjediš kao Hrvat u predsjedništvu i onda pljuješ durge koji nisu nasjeli na tvoju providnost i glupos i iznosiš tonu gnjusnih laži. fuj od čovjeka.
Trosis nam vrijeme Zeljko i dalje , nigdje mi sa tobom nismo prispjeli , pricas nepotrenu pricu 10 zadnjih god
znači Amerima je bitno da nema SDA u vlasti a Čović i Dodik nek budu. Jel to svjetska pravda . Ali ja tu krivim razjedinjene Bošnje . nek oni i dalje budu složni 11 na 1 . pa ce Amerika lako sa nama.
Bojis se za svoju guz... jer ti je Bake i SDA do sad čuvali ti poziciju. Šta si ti napravio za svoje vladavine nego samo šitio mržnju prema onima što ne odgovara SDA ti nemaš svoje JA ti si produžena Baketova ruka. Narod je rekao svoje a ne SAD ili EU ili neko drugi. Narod je taj koji želi promjene i niko drugi jer je narodu dosta krađe i nepoštivanja. Nisu ameri otjerati 500.000 i više naroda u bijeli svijet nego vaša luda politika
A ti glasonogovornik Sda nego sta si. Potrcko obicni
Ako izbace SDA iz vlasti ostade nam ti na političkoj vjetrometini, tako da treba odmah trčati pred OHR i Američku ambasadu sa ruljom! Šta kaže Bakir nakon prebrojavanja, koliko vas ima?
Ovaj okrenuo kurs. Ide i protiv Amerikanaca i EU i NATO. Nudi nam Rusiju. Neka su maske pale.
Ono kad podguzna muha shvati da je duboko penetrirala.
1. provjerena informacija poput, just trust me bro. 2. bez Amerike mi bi danas zivjeli u opstini Srpska Bosna, Republike Srbije, ili HerzegBosanskoj zupaniji, republike Hrvatske zavisno gdje zivite.. i zato cu im ljubiti onu stvar do kraja mog zivota,
U biti kad su se god stranci brinuli za nas i kako mi funkcionisemo mi smo ga duckali u vecini slucajeva tako da...
AMERIKANCI SU SVETE KRAVE PROTIV KOJIH NIKO NIŠTA NIJE SMIO REĆI, A ONI SU URADILI SLJ: 1) IZABRALI FORTU NA ČELO KS ISPRED TEOJKE, 2) IZLOBIRALI 11-TORKU PROTIV BAKIRA I SDA, 3) NATJERALI SCHMIDTA DA PROMIJENI USTAV OKO IZB. ZAKONA U PRILOG HDZ-A. 4) POMOGLI IZBOR GL. TUŽIOCA KAJGANIĆA, 5) DOŠAPNULI CIK-U DA NE PONAVLJAJU IZBORE ZA PREDSJ. RS-A PA SU AMINOVALI DODIKA. 6. RADE NA VRAĆANJU DRŽAVNE IMOVINE RS-U.
Hahahahahha P....R...O...T...E...K...T...O..R...A...T 👍😂😂😂
Kuku tebi jadnom ako se sda izbaci iz vlasti, sta ces ti kukavce kada ti nebude gazde, zato ih i branis pudlice Baketova.
Dok se hrvatska vlada ono do maksimuma uvlaci evropi i amerima vec 30 godina,vucic balansira,ali ipak s rusijom kinom odrzava veze,bosanska,ili bosnjacka politika polako sa svima zakuhava,Komso prednjaci u tome.
Ljiljane nas, samo zajednicka jaka probosanska patriotska snaga moze drzavu da spasi i ocuva. Egzibicije sa hrvatskim zetom Konakovicem nikada nesmiju biti dozvoljene, a Amerikancima treba jasno reci da se nemijesaju.
Ja za kradeze nevolim ni čuti. Ali komšiću ti i sda sa bakirom ste sto puta pogubniji za BiH već kradeze.
I treba izbaciti SDA, o onda padaju i HDZ i SNSD, ista su to....