Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je definitivno za Nobelovu nagradu ako je dodjeljuju za ublehe i šuplje priče!!!
On je naš Boško Buha.
@gooUser1598974711 a ti ostavi Patriotu BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uporan momak a na svaki njegov potez dobio sah . suti bola kao u saboru sto si sutio i sve ce biti ok..
onda ti nemaš pojma o šahu !😜
@gooUser1602518657 jarane, ako su korupcija, ubistvo nevinih mladića poput Memića, najniža satnica rada u Evropi, nikakvo zdravstvo patriotizam, e onda jbg.. Imamo problem, ogroman problem sa logikom!!!
I ono malo odnosa sto smo imali sa Kosovom si licno zajebao. Dodik se pisa po svima vama, ne mogu da vjerujem kako ste samo nesposobni
Kao političar je jedan od največih grobara BiH .Jedino je dosljedan u svađama i spletkama sa svima osim sa Bakirom i SDA .Jasno zašto . Pa on je jedini političar u BiH koji bukvalno ne smije otići u krajeve gdje dominira narod kojem on pripada . Kada , a nadam se usoro , nestane sa političke scene , on neće smijeti izaći iz stana . Valjda će onda shvatiti pogubnost svog djelovanja .
Komšić u BIH ima plaću jednaku kao i Plenković u Hrvatskoj. Zato radnik u BIH ima duplo manja primanja od svog kolege u CRO. Kakav gospodin😂😂😂😂
ja reko opet se testiro na Koronu
Pudlice jesi li ti to smislio sta da kazes ili ti gazda Bake napisao i naredio sta da kazes
U Kirgistanu upražnjeno mjesto, idi tamo pa njih malo usreći. Samo nema tamo puno šupljiranja, odmah te skinu sa trona.
Cudi me da niste i vi posrzali zajednicu srpskih opstina na kosovu fujjjjjjj izdajnici
@filozof07 to je laz nema stvaranje druge rs na Kosovu
POSTHUMNO je to izjavio onaj Željko K. !!! Možda si bio i HRABAR u ratu i to niko i ne OSPRAVA, ali da nisi INTELEKTUALAC, e i to ti NIKO NE OSPORAVA !!!
ti ni postumno ne možeš ništa ostaviti osim komentara na klixu!😜
POSHUMNO je to izjavio onaj Željko K. !!! Možda si bio i HRABAR u ratu i to niko i ne OSPRAVA, ali da nisi INTELEKTUALAC, e i to ti NIKO NE OSPORAVA !!!
Iz pat pozicije levat da prednost Dodiku da moze manipulirati i na kraju dobiti ono sta hoce u ovo predizborno vrijeme. Ne mogu samo shvatiti kako su oni nasi politicari glupi i ne mogu da predvide dva koraka u naprijed.
@Kettu zelio Mat izvukao Pat
preglasajte Dodika i on je sa covicem usvajo niz zakona kada je bilo 2:1 priznajte Kosovo
Ahah haaa Ti ces nas dovesti da primamo ponovno humanitarnu i da jedemo ikar konzerve Ublehaneru preplaceni
Komšo dragi, nemoj se sekirati, znaju Albanci da smo mi Bošnjaci uvijek bili za njih. A i ti bi mogo umjesto u Kafanu svratit barem jednom dnevno do džamije, da te ljudi vide, da te ne zaborave.
Molim te otiđi, daj ostavku, sjaši, dozlogrdio si i bogu i narodu.