Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovdje jasno ko dan! NiP i HDZ su željeli da Vukoja bez dana staža u sudstvu bude imenovan za Ustavnog sudiju do penzije. Pored Sudinice Butigan koja ima 5000 presuda. Time se izlazi u susret HDZ u i tu Dino nema kompromisa! Zašto? Zato što ni on nije imao dana diplomatskog staža a postao Ministar BHDiplomatije. Tako ti je kad pristaneš da te stranci nameću tvom narodu.
Sudinica Butigan, od tih 500 (5000 nema ni sa babom i nanom), ima 300 ukinutih. Najlosija sudinica u Opcinskom sudu u Sarajevu. U VSTV izabrana kao Hrvatica vecinom bosnjackih glasova, kao i po pameti joj blizak Komsic. To su tzv halal Hrvati, koje Bosnjaci podmecu Hrvatima. Butigan neka biraju Bosnjaci
Ti "pravi" Hrvati moraju razumjeti da su podpisali Dejton i da su stime dio FBiH. U tim nema ničega hrvatskog. Postoji samo član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda i to je to. Trenutno Komšić. Sve ostalo su želje i tvrdnje Dragana i HDZa.
Ja mislila Šaban Šaulić
sda i privjesci opet nešto blokiraju
Gospodjo Gabela sada veliko pitanje za vas,Jeste li vi vlast ili opozicija?Ako je suditi po mjestu gdje sjedite vi ste vlast.Ako je suditi po nedolasku na komisiju i grcevitoj borbi da vas ne smijene vi ste opozicija.Ocigledno da se borite vise nogama nego rukama da ostanete gore u procelju.Dosljedni ljudi na vasem mjestu bi podnijeli ostavku cim je vas umisljeni Efendic donio odluku da idete u opoziciju.
Gabelicin mali doktor.
Jozefina, Jozefina, što si nekad fina bila.
Raspustiti neradnicku komisiju i formirati novu, sra je problem? Pa necemo valjda imenovati bosnjacki Ustavni sud, jer ako cemo tako, onda idu tri suda, svakom svoj😉
Nije mi jasno, obzirom da uskoro i Palavric i Ceman idu u penziju, zasto Bosnjaci tada ne izaberu Butigan, koju cijene kao sudinicu, ako im je struka bitna (o kojoj pojma nemaju, jer inace ne bi kalkulisali sa najlosijom sudinicom ikad)
Nije samo Dodik nametnut. Ima ih još koji su nametnuti. Samo što je na Dodiku zvono.
Trojka: Za Vukoju spremni!
Pitam ove političare što insistiraju da predlože """samo jednog """ zašto onda glasanje. Valjda ako se neko bira za neku funkciju treba dabude izabran između više kandidata. Legitimni po svom jer kad biraju ""novog"" predsjed. stranke ""on jedini kandidat""" ŽALOSNO
Ovo je vlast nikakva..ovo je samo pantljičara.
Kako ce imati kvorum u sezoni
Ja ljepote kad godišnji traje 11 mjeseci , 🥂
izdajnicka 3