Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko moze samo nek se sjeti kako je SDA tj. Adnan Terzic hvalio kada se trebao PDV uvest, ma nema putevi, bolnice skole industrija sve Svicarska a ono qurac, sve poskupi a stranackih debila samo vise na drzavnim jaslama, isto ce sve biti sa akcizama
pravi razlog uvodjenja akciza su pare koje dolaze poslije oko milijarde nakih kredita i to sad pred izbore da SDA HDZ SNSD mogu opet ofarbati ceste , podmititi i sebi osigurati jos 4 naredne godine a vidi se da im je i EU prijatelj jer sa ovim tajmingom im pomaze
adnan terza zvani ocean travnik, lopovčina bez granica
zaobice oni sva pravila, propise i zakone samo da uvedu nove akcize. kad nakon 20 godina nismo napravili autoput uz sve namete koji se izdvajaju za isti nećemo ni uz ovaj novi namet. ne pravite ljude budalama i recite koji je pravi razlog akciza i zašto toliko silno želite od sirotinje napraviti još veću sirotinju
može jašta
Ma spašavaju Dodika,valjda je to jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Kurta zeli akcize i s njima nova sredstva MMF.I zeli graditi autoceste.Murta smatra da bi time Kurta profitirao i ponovo dobio izbore.Zato je Murta protiv akciza sto bi dovelo da Kurta izgubi izbore,a da ih dobije on.Inace, kad osvoji vlast,Murta ce od vlastite stednje i bez akciza graditi autoceste i ostalu infrastrukturu."
Daaaaa li ce uspjeti???? Da 1.85 Ne 3.05
Ako sam ja dobro razumio onu gospodju ovaj strani predstavnik necega navija da nam uvali kredit koji ce zaduziti i moje dvoje djece. I to uz pomoc ovih nasih koji kazu da je on ovdje da nam pomogne. Moj burazer kaze da bi kod njega u Njemackoj ovaj bio u zatvoru za 24 sata. Pretjerali ste brate. Mars od moje djece.
Neka smanje sebi plate sa 5400 na 1500 km i eto nam para za autoput. Ogromna usteda na godisnjem nivou.
Šta se dešava sa demokratijom? Treba li narodni poslanik slušati "glas naroda"? Da se pita narod, barem 98%, bi bilo protiv akciza. Ali se po svaku cijenu narodu želi "ućerati"! Teško će biti zagovornicima akciza, ubijediti glasače, da im poklone još jedan mandat!
meni je bitno do februara da gorivo ostane ovakva cijena ode ja za njemacku viza tad biti gotova🤗🤗🤗a oni nek dudlaju jedan drugome....
SDP se ovdje ponasa kukavicki. Dodvoravaju se narodu a taj set zakona mora biti usvojen. Zasto je Niksic predlagao uvodjenje akciza 2014. godine a danas se tako zestoko protivi uvodjenju cestarina od 15 Feninga. Ako nam ne treba 500 Miliona EURa od Evropskih banaka onda - nista.
@Cova kontaš kad su vec zaduzili nas i našu djecu da vracaju cijeli život kredite sto ova banda podize za plate sebi i stranački namjestenim uhljebima, zašto ne bi i naše unuke zahvalili... Dali bi oni i naše guzice za te kredite jer ne znaju napraviti pare osim na način da nas opet i opet i opet zavaljuju u nove dugove. Još malo pa će se sa pravom moci reći "jadan, jadniji, bosanac"
@Kakosiglup *zavalili
Sad ce SDA po Fahri oplest .Nece po SDS-u .Ne smiju. Kada ih SDS odjebe to je ok .Tada oni nisu opozicija a ujedno pozicija. Na kraju ce Fahrio biti kriv sto se Bakirov babo ko Srbin izjasnjavao iako je imao opciju -neopredeljen.(ekavski sam napisao iz postovanja prema prvom predsjedniku BIH i njegovom nacionalnom opredeljenju .
Covic se zahvalio Dodiku na istrebljenju hrvatskog zivlja iz Banja luke i ostalih gradova u republici srpskoj.
Pa šta je tu čudno ??? Čović je četnički vojvoda.
Pa vise je Hrvate Covic unistio nego Srbi, sve pod prico strpite se jos malo ....
Kazu turisticki vodici da su ovi sa sicilije kupili fazon reketa u sarajevu tacno ima smisla
Nije njih briga za misljenje struke... Sta njih briga sto ce gradjani iz svog dzepa vracati dugove... Fuj...
Nino Pršeš