Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al vas Mekta hebe pa vas rastura😂
Najbolje da se vama najave strajkovi, buntovi pa i revolucije: "Postovani drzavni sluzbenici, mi gradjani vas obavjestavamo da cemo u periodu od 05. Juna do 15. Juna odrzati krvavu revoluciju s ciljem svrgavanja vas s vlasti..."
A mamlaze jel zakonski kad se javno vidi da neko nezakonito uzima novac da bude uhapsen. Ebo ti Tegeltija mater a ti njemu
Još jedan primjer kako postupamo sa zakonima. Ako nije najavljen, onda ne može da se održi u normalnoj državi, bez obzira kakav skup je u pitanju.
i to je vama opravdanje za udaranje i izivljavanje nad jadnim narodom.
Najaviće ih naknadno.
Da ne bi bilo nisi znao ... NAJAVLJUJEM TI PROTESTE ZA SUTRA
ne bi ni znao za njih da nisu najavljeni haha