Lidija i duhovi
1.5k
Kome smeta minjak u Sarajevu
Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubomornim ženama i njihovim muževima papučarima.
Tačan odgovor!
Ne kontam sto se digla ovolika prasina i jos objavljuju po desetine clanaka vezano za Lidiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje ona, nego Božo vrećo u štiklama
Smeta valjda moralnim, ne moralnim ne smeta nista
Smeta meni
Glupi bosnjo opet nasjeo, hrvatska zbog izbornog zakona gubi na svim poljima po evropi, pa da bi pridobili simpatije evropskih krscana pokusavaju ovim jeftinim zaturivanjima da glupog bosnju naprave primitivnim!!!
to nije nikakva mini suknja to je do..pi..c.njak i vulgarno je ispred crkve nastupato,to moze obuci na nekoj privatnoj zabavi ali ne ispred crkve..da je normalna mini sunja ne bi joj niko nista rekao ali ovo je vulgarno
Koliko ovakvih sjedi u metropolisu , odmah pored katedrale? Koliko ih prodje, sjedne na stepenice i slika se? Sta vam smeta, nije unutra pjevala, njen izbor odjece
Uvjek za minjak...😉
Kliksovim.novinarkama.smeta jer su one počele ovu sramotu pa.nas.porede sa Talibanima. Kandahar, Kabul i Sarajevo dobili modnu policiju- samo još da.nam.bradatu krezavi kozojebi sa štapovima.hodaju po Titovoj- mozda da je promjenimo po Kliksovom mišljenju trebala bi se zvati aleja Talibanskih velikana, Bin ladenova ulica. Kakva.govna rade za Klix
Ubiše sa minjakom
Primjernije je bilo pred zgradom državni institucija da su bili ,tamo i onako ima svašta,nego pred katedralom.
Klixova pretilna novinarka koja.ima debilnog muza koji ništa bolje od nje nije mogao ni prevrnuti je započela kampanju protiv.mini suknje u Sarajevu. Poslije Kandahara, Kabula i Teherana u Sarajevu gradske vlasti uvode "modnu policiju" koja će kažnjavati kratke suknje i majice bez rukava. Dobrodošli u Talibanstan u srcu Bosne
Papcima smeta sve što nije чирилица i što nije u kafanama Bosna i Igman na ilidzi…
Ovp je sve zakuhala.Kliksova novinarka.koja pravi.od Sarajeva džamahiriju.
Svi znamo da 51% u BiH ne čini nikad većinu :)
Pravda za Lidiju
Plaćamo žene da nose burke i zarove i onda dođe neka Splićanka i remeti nam islamske vrijednosti, pjevajući ispred katoličke katedrale. Ispred miliona crkava u Splitu i čitavom svijetu se odvijaju raznorazne moralne i nemoralne stvari i nikome to ne smeta, osim islamskom Sarajevu.
Muslimani moraju da štite katoličke moralne vrijednosti, kad ovih više i nema u Sarajevu. Ja da sam na mjestu ove Splićanke, sledeći put bi nastupio u burki. To bi vjerovatno izazvalo oduševljenje. - tvoj prosli komentar. Jesi li realan, koliko si po ovom clanku samo izmijenjao identiteta i misljenja, pa ovo je ravno podvojenoj licnosti, druze!
Da pažljivo čitaš, vidio bi da nema suštinske razlike između ova dva komentara. Oba su sarkastična. Šta ću, moram da se zezam da ne bi plakao kad vidim šta se radi od mog rodnog grada. Nekad smo se svi zajedno smijali sandžaklijama. Sad, kad su najprimitivniji primjerci došli u Sarajevo, Sandžak je mnogo napredniji od Sarajeva.
Najgluplje od svega je naslov teksta “ kome smeta minjak u sa”…… ne radi se ovdje o minjaku radi se tome da niti u jednom kormalnom gradu ne mozes snimati spotove gdje ti se hoce…….
Nije snimila spot🤣
Bukvalno možeš, pogledaj možda nekada nešto na nekok jeziku koji nije bosanski i malo se kulturno obrazuj.