Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz sve duzno postovanje prema tebi i tvojoj religiji ali uskrslog Isusa iz Banja Luke su protjerali Tudjman, nastavio Covic uz gromovitu podrsku Karadzica i Dodika. Neka je tebi i svim vjernicima koji danas proslavljaju ovaj blagdan sretni porodicno veselje
Moj biskupe to nije pitanje za vjernike nego političare koji su trgovali vjernicima a i dan danas to rade
Stop negativnostima. Biskupu Komarici, pravom sinu ove zemlje sretan Uskrs.
A jes se ovaj Bakirov asker zaletio na Republiku Srpsku ko muha na goovno 😂👳🏾‍♂️ Ima li Isusa u muslimanskim djelovima federacije?
Čović radi na tome da Htvata bude još manje tamo!! Čak odaje priznanja i podržava one koji su to učinili i koji onemogućavaju nesrbe da žive u svojoj državi. Bravo za Čovića...
Nema ga, evo ja ti kazem. Nema ga ni bilo gdje drugdje. Zivis u zabludi biskupe.
U svim velikodržavnim projektima narod je kolateralna šteta. To su Srbija i Hrvatska ukalkulisale još početkom devedesetih kada su krenuli u zamišljene projekte.
E, sa'š vratit orden! ;)
Kršćanstvo-religija ljubavi i mira .....
U prvom redu ljubavi :)
Poslije primanja ordena, sve tvoje riječi zvuče prazno. Hvataj se penzije.
Nema vas nidjeeee moj Komarica. Pitaj covketa gdje vam je
Pitaj Srboljuba Covica zasto nema...on je s Dodikom haver...